Kyyjärven verkkolehti | tammikuu 2008
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Eläkeliiton Kyyjärven yhdistys uudistuu

Aloitimme uuden vuoden osittain uusin voimin. Hallituksen entisillä jäsenillä osalle tuli toimintavuodet täyteen, oli siis aika pitää järjestäytymiskokous ti 15.1.2008: vastuualueet jaettiin uudestaan.


Pysy pystyssäMuistoja Saunakylän pvy:n pilkkikilpailuista

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Pysy pystyssä

13.1.2008 Tuula Härkönen /Eläkeliitto

Olkaamme mukana Miten pysyisimme pystyssä -kampanjassa. Muista tasapaino ja varusteet.

Jäätynyt pihamaa, paljaskin, pelottaa. Miten sitä kävellä - pohkeet jäykkinä ja koko ajan vaarana kupsahtaa. Eläkeliiton Kyyjärven paikallisyhdistyksen kuukausikokouksessa ti 15.1. klo 10 puhumme asiasta lisää.
Voima- ja tasapainoharjoittelu antaa iloa ja voimia arkeen, lisää uskallusta ulkoilla ja asioida, vähentää kaatumisen riskiä ja pelkoa, ylläpitää vireyttä ja muistia.
KOTITEHTÄVÄ: Seiso joka päivä yhdellä jalalla. Voit aluksi pitää seinästä tai tuolin selkänojasta kiinni, myöhemmin vain sormen päillä, sitten ilman. Laske viiteen, vaihda jalkaa. Tai sama pestessäsi hampaita, ota tukea esim. lantiolla lavuaarista.
Jatkotehtävä: Sama alkuasento - ryhdikäs, keskivartalo piukkana. Heilauta jalkaasi suorana eteen (20-30 cm) viisi kertaa laskematta välillä maahan, sitten sama sivulle ja vielä taakse. Siis niin kuin ballerina. Ihan oikeasti tehokas ja helppo tasapainoharjoitus, jonka voi tehdä esim. puuroa keittäessä tai muun kotiaskareen kanssa.
TERVETULOA monitoimitalolle, tavataan tiistaina!