Kyyjärven verkkolehti | tammikuu 2008
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

1.vuosi "Myllyssä"

Tohinaa, vipinää, kehittämistä ja suunnittelua. "Mylly" saavutti yhden vuoden iän; Nopola News on reilusti kaks ja puol.Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Saarijärven – Viitasaaren -seutu yhteisosastolla Osaajat Kohtaavat -tapahtumassa

16.1.2008 Heli Savela / Irma Mäkelä

Saarijärven – Viitasaaren -seutu osallistuu yhteisosastolla Osaajat Kohtaavat ura- ja rekrytointitapahtumaan, joka järjestetään 14.2.2008 Jyväskylän Paviljongissa.

Osaajat Kohtaavat -tapahtuma on tarkoitettu lähinnä Jyväskylän seudun eri koulutusasteiden oppilaitoksille. Päivän aikana yritykset ja organisaatiot voivat rekrytoida tapahtumassa vierailevia opiskelijoita. Seutukunnat voivat tuoda työllistymismahdollisuuksiaan ja osaamistarpeitaan esille seutupysäkeillä. Saarijärven – Viitasaaren -seudun yhteiselle pysäkille osallistuvat Kehittämisyhtiö Kartsulanseutu Oy, SSYP Oy, Kehittämisyhtiö Witas Oy, Saarijärven-Karstulan seudun terveydenhuollon kuntayhtymä sekä Wiitaunionin perusturvan toimiala. Osaston suunnittelu ja toteutus tapahtuu yhteistyössä seudun työvoimatoimistojen sekä yritysten kanssa. Alueen pienyrityksillä on mahdollisuus tulla mukaan tai tuoda työvoimatarpeitaan esille yhteisosastolla.

Yhteispysäkillä esitellään Saarijärven – Viitasaaren -seudun avoimia työpaikkoja, kesätyö- ja harjoittelupaikkoja sekä opinnäytetyöaiheita opiskelijoille. Tarkoituksena on haastaa opiskelijoita laatimaan työhakemuksia avoinna oleviin paikkoihin. Lisäksi yhteisvoimin kerätään avoimia työhakemuksia, ansioluetteloita ja tietoa opiskelijoiden työpaikkakunnan valintaan vaikuttavista tekijöistä. Seudun yritykset voivat osallistua tapahtumaan ilmoittamalla aktiivisesti työpaikkoja hakuun seudun työvoimatoimistoille. Tapahtuman aikana osastolla markkinoidaan kaikkia seudun avoimia työpaikkoja, jotka tuolloin ovat esillä www.mol.fi  -internetsivuilla. Helpoiten seudun yritykset siis hyötyvät tapahtumasta ilmoittamalla hyvissä ajoin muun muassa tulevan kesän työvoimatarpeistaan. Mukaan toivotaan myös muutamia yritysten edustajia haastattelemaan opiskelijoita paikan päällä.

Muista yritysten osaamistarpeista kuten työharjoittelupaikoista, opinnäytetöiden aiheista ja mahdollisesti jatkajaa hakevista yrityksistä tietoa keräävät seudun kehittämisyhtiöt. Yrittäjiltä toivotaan nyt aktiivisia yhteydenottoja!

Seudun yhteinen rekrytointitempaus on osa Keski-Suomen AMO-ohjelmasta tuettua yhteisesiintymistä ja kehitettävää toimintamallia.

Lisätietoja:
Kehittämisyhtiö Witas Oy
markkinointiassistentti
Heli Savela
puh. 044 459 6833
heli.savela@witas.fi