Kyyjärven verkkolehti | helmikuu 2008
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppanit

Arvoisat kyyjärveläiset ja Nopola Newsin sisällöntuottajat eli kirjoittajat

18.2.2008 Mediamyllärit: Sisällöntuotannon työryhmä, Tuula Härkönen, Irma Mäkelä, Hannu Aumanen

Lähes kolmen vuoden aikana verkkojulkaisumme on muokkautunut tekijöidensä näköiseksi. Kiitos jokaiselle!

Näin alkuvuodesta pidetään yhdistyksissä kevätkokouksia ja muitakin tilaisuuksia, joissa luodaan ja tarkistetaan linjoja ja toimintatapoja. Muistakaa, että Nopola News on varteenotettava kanava tiedottamisessa muiden lisäksi. Lähes jokaisella kylällä on laajakaistayhteydet ja Nopola News on ilmainen.
Nopola News on erinomainen mahdollisuus tehdä pr-työtä. Oman yhdistyksen toiminnan julkistaminen antaa vireyttä, nostaa itsetuntoa ja luo me-henkeä.

Käsitelkää Nopola News-asiaa yhdistyksissänne, ottakaa se osaksi toimintaanne:
· Sopikaa yhdistyksestänne 2 – 4 kirjoittajaa (useampiakin voi olla) ja ilmoittakaa Nopola Newsiin, josta saatte käyttäjätunnuksen ja salasanan sekä opastuksen helppokäyttöiseen kirjoittamistyökaluun.
· Tehkää juttuja paljon, pienistäkin asioista. Lyhyt artikkeli, juttu sopii erittäin hyvin verkkolehteen. Sopikaa aina, kuka kirjoittaa.
· Tehkää selkeä tavoite: esim. juttu / kk tai vk. Ideoikaa erilaisia kirjoituksia: tiedotuksia, selostuksia, esittelyä (asioitten, ihmisten), historiaa, suunnitelmia jne.
· Jos haluatte lisätietoa, apua, opetusta, kertausta, toimikunta auttaa mielellään. Ottakaa yhteyttä niin uudet kuin vanhatkin tiedontuottajat.

Kirjoittamaan oppii kirjoittamalla. Tavallinen teksti on parasta. Yksinkertainen sääntö: 5 ämmää ja 1 koo: mitä, missä, milloin, kuka/ketkä, miten, miksi (ja usein lisäksi seuraukset eli mitä sitten).
Kaikki palaute on tarpeen. Mitä Nopola News voisi olla? Mitä toivotaan? Mitä puuttuu?
Yhteystiedot:
Säästötalo
Tuliharjuntie 5, 43700 Kyyjärvi
sähköposti: tietohanke@kyyjarvi.fi
puh. 044 459 7173
www. nopolanews.fi