Kyyjärven verkkolehti | toukokuu 2008
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Kyyjärven metsämiehille lentopallon SM-kultaa

14.5.2008 Päivi Kantonen/ Jukka Kainulainen

Kyyjärven MHY taisteli itsensä kultasijalle miesten lentopallon ay-turnauksessa B-sarjassa. Perinteinen ammattiyhdistysten lentopalloturnaus pelattiin tällä kertaa Äänekoskella 26–27. huhtikuuta.

– Joukkueellamme oli yhtenäinen ja hyvä henki, ja tiukoissa tilanteissa oli taistelutahtoa. Olemme osallistuneet turnaukseen joka kevät noin kymmenen vuoden ajan, ja samaa vauhtia on kohonnut myös joukkuehenki, jota osaltaan kohottaa tuttu ja tiivis porukka, kertoo joukkueen ”veteraani” Keijo Kantonen.
– SM-kultamitalia ei osattu odottaa, koska turnauksen taso on kova, mutta kyllähän sitä voittoa aina lähdetään hakemaan, kertoo reilut 36 vuotta lentopalloa pelannut Kantonen.
Kaikki turnauksen kultajoukkueet palkittiin asiankuuluvilla mitaleilla sekä Viking Linen risteilylahjakorteilla. Lisäksi Kyyjärven MHY:n joukkueesta palkittiin Kari Kantonen.

Kymmenen parhaan sakissa joka vuosi

Ay-turnauksen järjestää vuosittain Suomen Työväen Urheiluliitto TUL ry. Viime vuonna turnaus pidettiin Joensuussa ja ensi vuonna vuorossa on Tampere.
– Yleensä olemme sijoittuneet 1-6 sijoille, mutta huonompiakin suorituksia on ollut. Viimeksi turnauksesta voitimme kultaa vuonna 2004. Edellisellä kerralla, kun turnaus pidettiin Äänekoskella, olimme kuudensia, muistelee Kantonen.
Tänä vuonna miesten B-sarjassa oli 13 joukkuetta ympäri Suomen. Muita pelattavia sarjoja olivat naisten sarja, miesten A-sarja sekä sekasarja. Toinen turnauksen kyyjärveläisistä joukkueista, Kyyjärven Betset, sijoittui turnauksessa miesten A-sarjan viidenneksi.
– Haluamme kiittää sponsoreitamme, ennen kaikkea Kyyjärven Metsänhoitoyhdistystä, joka on useana vuonna tukenut meitä turnausten osallistumismaksuissa ja avustanut pelipaitojen hankinnoissa. MHY:n toiminnanjohtaja Jukka Kainulainen on ollut aktiivisesti mukana kannustamassa joukkuetta. Kiitokset myös muille kannustusjoukoille sekä Alajärvelle Finnlamelille, sanoo Kantonen. -pk

KUVATEKSTI:
Kyyjärven Metsänhoitoyhdistyksen toiminnanjohtaja Jukka Kainulainen (vas.) sekä pelaajat Keijo Kantonen, Jari Kantonen, Tero Yli-Sikkilä, Pasi Ollila, Raimo Kantonen, Kari Kantonen, Jarkko Ketola, Jarkko Juoperi ja Jukka Kantonen. Oikealla kilpailun johtaja Äänekosken Huiman pj. Heikki Mäkinen.