Kyyjärven verkkolehti | toukokuu 2008
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Kaunis Kyyjärvi ry:n kuulumisia

Viime kesänä Maanpuolustusjuhlien aikana saimme paljon kiitosta siististä ympäristöstä. Toivomme, että tänäkin kesänä ympäristö näyttää yhtä kauniilta ja hoidetulta.


Lehtokotilon hävittäminen


Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Kaunis Kyyjärvi ry:n kuulumisia

14.5. M.Suuniittu

Viime kesänä Maanpuolustusjuhlien aikana saimme paljon kiitosta siististä ympäristöstä. Toivomme, että tänäkin kesänä ympäristö näyttää yhtä kauniilta ja hoidetulta.

Kotikylän puistoa hoidetaan talkoovoimin. Ensimmäiset talkoot pidettiin vapunaattona. Kiitos talkoolaisille!
Markkinaviikolla järjestetään kesäisten laulujen ilta puistossa. Päiväksi on sovittu to 17.7.2008 klo 19.00 alkaen. Pekka Turpeinen säestää hanurilla. Tilaisuus toteutetaan yhdessä kulttuuritoimen kanssa.

Vuodenvaihteessa kunta täyttää 80 vuotta. Yrityksille ja yhdistyksille tarjoamme mahdollisuutta istuttaa nimikkopuu Penttisen tontille. Tontille ei ole tarkoitusta istuttaa metsää, mutta hieman aution näköinen viheralue saadaan muutamilla puilla elävämmäksi.
Kivirannan pihapiiriin hankimme postilaatikkotelineen. Terveystalon pihaa koristelemme kolmella näyttävällä kukkalaatikolla ja istutamme kauniit kesäkukkaset terveystalon henkilökunnan avustuksella. Aina avulias Touhulan puutyöpaja on luvannut tehdä nämä kaunistukset, näin eurot jäävät kotikuntaan.

Kyyjärvi on talkoitten kunta. Lisää on tulossa. Kaunis Lintusaari on päässyt pahasti puskettumaan. Haastamme kaikki yhdistykset ja työyhteisöt mukaan saaren siistimistalkoisiin. Tämä projekti toteutetaan yhteistyössä kalastuskunnan kanssa. Yhdyskuntalautakunta on ottanut haasteen vastaan. Todennäköinen talkoohetki on juhannuksen jälkeinen viikko. Ilmoittelemme Nopola Newsissä tarkemman ajankohdan. Hyvät talkookahvit ja makkarat tarjoaa Kaunis Kyyjärvi ry. Tervetuloa talkoisiin!
Mikäpä mukavampaa kuin puksutella moottorilla saareen tai lihasvoimaa käyttäen, soudellen kesäillassa ja kuunnellenl aineiden liplatusta.
Lisätietoja tapahtumista ja ilmoittautumisia talkoisiin otan mielelläni vastaan numerossa 040-5319475.

Maija Suuniittu
Kaunis Kyyjärvi ry