Kyyjärven verkkolehti | heinäkuu 2008
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Yrittäjien naulalyönti ja markkinatanssit

Kyyjärven yrittäjät/Katriina Oinonen 22.7.08

Kyyjärven yrittäjät järjestivät markkinoille naulanlyöntikilpailun ja illalla markkinatanssit Rientolassa

Naulanlyöntiä kävikin moni kokeilemassa ja ei se helppoa kaikille ollutkaan. Osuminen naulaan oli tärkeintä ja se siinä vaikeaa olikin. Nähtiin suorituksia, jossa alustana ollut lauta sai kokea kovia, mutta naula säästyi iskuilta. Yleinen tyyli näytti olevan sellainen, että iskettiin kovaa ja toivottiin, että joku lyönti osuisi myös naulaan. Sitten jos vasara osui naulaan, saattoi se upota syvällekin.

Parhaat miesten tulokset olivat Juhani Kantosen 61 mm, Mauno Mäntysen 60 mm ja Kai Oinosen 56 mm. Naisista parjaan tuloksen teki rohkealla tyylillään Seija Kainu 35 mm, seuraavaksi Anne Mäntynen 29 mm ja Maija Uusisalo 26 mm.

Illalla tanssittiin sitten markkinatanssit Rientolassa. Tanssiorkesteri Amoroso soitti mukavaa musiikkia, josta löytyi jokaiseen makuun  sopivaa. Maa- ja kotitalousnaisten buffetista sai käydä välillä nauttimassa pullakahvit. Innokkaita tanssijoita tansseissa kävi lähelle sata henkeä. Järjestys tansseissa sujui moitteettomasti ja siitä kiitos järjestysmiehelle Veikko Paanaselle. Tunnelma illalla oli kuin konsanaan perinteisissä tanssilavatansseissa.