Kyyjärven verkkolehti | heinäkuu 2008
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Suomi-Espanja 3-2

24.7.2008 Hannu Kalliojärvi - Kyyjärven Kyky

Suomen ja Espanjan välinen World League -matsi kiinnosti Nopolan "lentisfriikkejä".

Muutama kymmenen innokkainta hyppäsi Reijon kyytiin ja nokka kohti Hakametsää ja Tampereen kaupunkia. Oriveellä ei topattukkaan normi asemalla vaan tehtiin poikkeus ja ryypättiin kahavit oikeen kontitooriossa kylällä. Hyvät oli kahavit ja pullat.

Matka jatku läpi ukkoskuuron ja hallilla oltiin ensimmäisten joukossa, eikun lippupalveluun ja jaettiin tiketit. Hyvissä ajoin omille aitiopaikoille ja virittelemään äänijänteitä. Tuttujahan oli enemmän kun kerittiin tervehtimmään sen verran on Kyky tullu tutuks näille Suomen lentis immeisille. Ei se kauva kerinny peli mennä kun soittivat etelästä yhelle Npolan miehelle että ookko televisiossa, ihan siltä näyttää, Jorma vastas, että eikun Hakametsän jäähallissa.

Pelihän oli selevää Suomen hallintaa ja voitto kotiin 3-2 hallitsevasta Euroopan mestarista. Ennen ottelua tehtiin kolleegan kans paikalliseen ratioon suora haastattelu Heikkisen Antin näkemyksistä, nin Anttihan on Lentopalloliiton toimitusjohtaja ja perhe ja talo on muuten Pihtiputtaala, Muurasjärvellä. Melekeen niinkö naapurin miehiä. Haastattelun veti Förstin Matti ja sinne lähti suoraan langoille niinku Noposen Paavon jutut ja hienosti meni. Palaute Järviration johtajalta oli tullu että ammattimiehen hommaa. Mitähän mahto tarkottaa se tv 2:n toimittaja siellä lehtistöaitiossa kun tietusteli meijän meetian nimmeä, sanottiin että Nopola News ja kato mies sivuja.

Kyyjärven valot loisti puolen yön aikaan niinkun oli alakuun suunniteltu ja väki pääsi kottiin aikanaan. Muutamia kuvia napattiin reissun varrelta ja Hakametsän hallilla. Semmone reissu oli tälläkertaa ja luultavasti Heikkisen Antin veikkaus pittää paikkansa että ens vuonnakin Suomi jatkaa World Leaguessa, sillon on uuven reissun aika.  

jk. Kyky-Betset on alotellu reenit ja Ulukomaanmiehet on kuulemma pakkaillu reppujaan ?