Kyyjärven verkkolehti | elokuu 2008
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Annikki Kujala lahjoitti Myllylle pakinakokoelman

Sitä se on, sinisilmä kirjanen sisältää pakinoita, runoja ja tunnelmia.


Lintulahdentaistelun 200-vuotisjuhlakuvia

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

 

Viihdeorkesteri

16.8.2008 Veikko Huumarkangas

Niin se vain illat pimenee ja koulutkin on avanneet ovensa. Myös kansalaisopisto avaa ovensa 15.9. 2008.

Kyyjärvellä kansalaisopiston tarjontaa on laajennettu ensi talven osalta. Tarkoitus ois perustaa Kyyjärvelle VIIHDEORKESTERI. Pohjustusta on tehty allekirjoittaneen toimesta sen verran, että opettajaksi on lupautunut harmonikansoiton opettaja Teijo Rekonen. Teijon tunnemmekin monista eri kokoonpanoista kevyenmusiikin saralta, unohtamatta hanurinsoiton MM-kultamitaleita.

Kansalaisopiston piirit vaatiivat toimiakseen vähintään seitsemän henkilöa/kerta. Tämä määrä ei liene vaikea saavuttaa, kun mietitään viihdeorkesteri tyyppistä kokoonpanoa. Mukana voisi olla esim. useita lyömäsoittimia, laulajia, koskettimia/hanureita, kitaroita ja puhaltimia. 

Teijon kanssa keskustelimme alustavasti tasosta, jolla lähdetään liikkeelle. Keskusteluissa tuli esille vähimmäisvaatimuksena jonkinlainen oman soittimen hallinta, mitään nuotinlukupakkoa ei ole. Toki hyvä etu se olisi. 

Ennakko ilmoittautumiset voitte soittaa allekirjoittaneelle numeroon 040-5904588 (ilm.10.9 mennessä), tai ottakaa hihasta kiinni kylillä, niin kerron lisää.      

Alkuvaiheessa olisi tarkoitus kokoontua kansalaisopiston puitteissa kerran viikossa kahden tunnin harjoituksiin. Ajankohta on vielä avoin.

Kaiken kaikkiaan pitkään on kevyenmusiikin harrastajien keskuudessa puhuttu Kyyjärvellä, että voi kun olisi "porukka" missä voisi soittaa. Tiedetään myös Kyyjärvellä olevan iso määrä soittajia, jotka soittavat ja laulavat yksikseen siellä kotona. Nyt on tullut aika lyödä hynttyyt yhteen ja alkaa uusi yhteinen mukava harrastus. 

Ilmoittautumisajan umpeuduttua kokoonnumme alustavasti Nopolan koululla alkupalaveriin. Tiedottaminen tapahtuu kansalaisopiston liitteessä, kuntatiedotteessa ja minun toimesta Nopola Newsin tapahtumakalenterissa.

Terveisin Veikko.