Kyyjärven verkkolehti | elokuu 2008
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Onnenomenoita

Kotoista sadonkorjuuta ja elojuhla JämsässäYhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Vanhainkodilla syöttiin lettuja haitarimusiikin säestyksellä

SPR/ Katriina Oinonen 7.8.2008

SPR:n ystäväpiirin järjesti jo toisen kerran vanhainkodilla lettukestit. Sää ei sallinut pitää niitä ulkona terassilla, vaan nyt keräännyttiinkin juhlasalin puolelle

Mukava joukko vanhankodin ja vanhusten rivitalon asukkaita ystävineen saapui paikalle, varmaankin paistuvien lettujen tuoksun houkuttelemana. Lahtisen Lauri oli jälleen niitä paistamassa ja Maija Uusisalo ja Kai Oinonen avustivat siinä hommassa.  SPR ystäväpiiriläiset auttoivat lettujen ja kahvin tarjoilussa. Turpeisen Pekka soitti haitaria ja Pentti Pekkarinen ja Aira Toivanen lauloivat kesäisiä tuttuja kappaleita. Matti Tamminen lausui välillä runoja ja ohjelma olikin sopivaa kesätapahtumalle. Vaikka sää ei ollutkaan kesäinen, oli tunnelma juhlasalissa kesäisen lämmin.
 
Paikalla olleet tapasivat tuttujaan ja kuuntelivat tai laulelivat Pekan soittamia tuttuja kappaleita ja söivät tietysti lettuja. Joku taisi mainita, että ei edes muistanut, milloin olisi viimeksi lettuja syönyt. Taikinaa oli reilusta ja kaikki saivat letun jos toisenkin eli mahan täydeltä.
 
Ystäväpiiri kiittää kaikkia mukana olleita!