Kyyjärven verkkolehti | syyskuu 2008
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Valtuuston kokouksen tallenne

Kesäkuussa pidetyn valtuuston kokouksen tallenne löytyy nyt nettiradiopainikkeen alta.Yhteistyökumppanit

Katso lisäkuvat   

Nopolan koululla kummivierailulla

4.9.2008 Irma Mäkelä / Kyyjärven Mediamyllärit

Kyyjärven Mediamylläreiden kummiluokat 8. ja 9. saivat aimo annoksen tietoa yhdistyksen ja Nopola Newsin toiminnasta.

Yllä kuvassa 8. luokan oppilaita.
Melkeinpä koulujen alettua Kyyjärven Mediamyllärit saivat tiedon, että saavat kummiluokikseen Nopolan koulun 8. ja 9. luokat. Kummitoimintaa  mietittiin syksyn ensimmäisessä hallituksen kokouksessa ja päätettiin, että yhdistystä sekä Nopola Newsin toimintoja käydään esittelemässä kummiluokille mahdollisimman pian.

Veikko ja Irma suuntasivatkin keskiviikko aamuna 3.9. kello 10 koululle kamerat ja esitteet matkassa. Kamerat lähinnä siitä syystä, että toiveena on saada mahdollisimman paljon nuorta väkeä mukaan kuvaustalkoisiin mm. lentopallolähetyksiin ym. Näin nuoret oppivat käytännön läheisesti, miten lähetykset tapahtuvat. Toimintaan osallistumisesta saa todistukseen maininnan mukanaolosta, josta on hyötyä tulevaisuudessa. Tällaista mahdollisuutta ei lähiseudulla, eikä muuallakaan päin Suomea tarjota.

Juttujen kirjoittamisesta kerrottiin myös tietoa, oppilaat voivat kirjoittaa joko käsin tai tekstinkäsittelyohjelmilla eri aiheista ja opettajilla on käyttäjätunnukset Nopola Newsiin, joten loppusilaus tapahtuu heidän välityksellään.

Oppilaat opettajineen toivotettiin tutustumaan Mylläreiden toimitiloihin. Kyyjärven Mediamyllärit toivottaa kummiluokille sekä opettajille ja koko Nopolan koulun porukalle virkeyttä, idearikasta innostusta ja jaksamista tulevan talven koulutyössä.

Lopuksi voi vain todeta, että Suomen ainutlaatuisin yhteisömedia Nopola News taipuu melkeinpä joka lähtöön. Tässä tapauksessa se valjastetaan opetuksen apuvälineeksi. 
Lainaus yhden hanke/projektihakemuksemme loppukommentista: "PIENISTÄ PUROISTA KASVAA SUURI VIRTA"