Kyyjärven verkkolehti | marraskuu 2008
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

SPR:n kiittää vielä kerran nälkäpäivän onnistumisesta

Kyyjärven SPR:n syyskokouksen yhteydessä 13.11.2007 jaettiin keräysdiplomeja nälkäpäiväkeräykseen osallistuneille vapaaehtoisille


Kunto nousee pyöräillenTiedotus influenssarokotuksista ja muusta terveyskeskuksen toiminnasta

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Kunto nousee pyöräillen

5.11.2008 Irma Mäkelä / Kyyjärven mediamyllärit

Hietalaakson Seija on harrastanut kesän mittaan pyöräilyä kunnon vuoksi.

Kesän aikana huhtikuusta lokakuun loppuun Seijalle on tullut pyöräilykilometrejä reilut 6000 kilometriä. Kulkupelinä on ollut tukeva vaihteeton Aino pyörä. Harrastus on ollut aamuvirkun hommaa, koska ensimmäisen päivän lenkin pyöräilijä oli heittänyt aamuisin jo kello viiden maissa. Päivittäin Seija ajeli noin 40 kilometriä, suunnilleen 20 kilometrin pätkissä. Välillä pitäen lepoa ja tehden kotiaskareita.

Huikeaan yli 6000 kilometrin matkaan ei ole laskettu tavallisia hyötypyöräilyreissuja kuten kauppa-, asiointi- tai kylämatkoja. Seijan mukaan muut kuntopyöräilijät ovat enimmäkseen olleet eläkeläisiä ja kaikilla on paljon ajettuja pyöräilykilometrejä, nuorempia on ollut vähempi harrastuksessa mukana.

Pyöräily on Seijasta ollut mielekästä sateisista keleistä huolimatta. Kunto on kohentunut ja mieli virkistynyt. Talven tultua Seijan harrastus vaihtuu kävelyyn, keilailuun ja kankaankudontaan.