Kyyjärven verkkolehti | marraskuu 2008
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

See the Light -gospelkonsertti

21.10.2008 Anneliina Keisala

Lauantaina 1.11.2008 klo 18 alkaen gospel alkaa soida Kyyjärvellä Nopolan koulun liikuntasalissa.
Konsertissa soittavat valtakunnallisesti jo nimekkäät gospelbändit: Ikaalisista KLS (Kiitän Luojaani Sinusta), Lehtimäeltä energinen tyttöbändi PUNAINENLANKA sekä Helsingistä kristillinen rap-ryhmä CONNECTION POSSE.

Klo 17.30 alkaen paikalla musisoi  paikallinen  The Warmers -gospelbluesbändi, joka soittaa ”lämmittely”- musiikkia konsertin järjestelijöille ja jo paikalle saapuneille konserttivieraille.

Konsertti on suunnattu nuorille. Tietenkin kuulijoiksi mahtuvat kaikki gospelmusiikista kiinnostuneet ikään katsomatta. Konsertin pääsylippuna on 0-puhallus eli tapahtuma on ehdottomasti raitis. Paikalle odotetaan paljon nuoria myös naapurikunnista.

Järjestäjinä ovat mukana Kyyjärven kunnan Nuorisotoimi, yksittäisiä vanhempia sekä nuorison parissa työskenteleviä henkilöitä. Kunnan lisäksi monet yritykset ja yhdistykset tukevat tapahtumaa. Yhteistyöllä saamme järjestetyksi syksyn pimeään iltaan valoisan ja loistavan hengellisen tapahtuman.  Konsertilla juhlistamme myös 80-vuotiasta Kyyjärven kuntaa.

Jos haluat olla mukana tapahtuman talkoissa (esim. tarjoamassa kyytiä tapahtumaan), ota yhteyttä Aksuun p. 040-9109290 tai Marjaan 044-5359785. Monenlaista muutakin tekemistä löytyy. 

Tapahtuman nettisivuilta löytyy lisää tietoa mm. bändeistä. www.webbisivu.com/järvigospel.  

Tapahtuman takia liikuntahalli on valitettavasti poissa muusta käytöstä 31.10. klo 22.00 - 2.11. klo 6.00.