Kyyjärven verkkolehti | helmikuu 2013
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Keski-Suomen kylät ry


Keski-Suomen Kylät ry on kylien ja asukasyhdistysten yhteenliittymä. Yhdistys on perustettu 1997 Moksin kylällä Korpilahdella. Nykyisin vastaamme 23 keskisuomalaisen kunnan kylä- ja asukasyhdistysten edunvalvonnasta, koulutuksista, kylärekisteristä ja neuvonnasta.

Suomessa kylien yhteenliittymiä on 19 kpl. Toimintaa koordinoi Suomen Kylätoiminta ry eli SYTY. Lue lisätietoja www.kylatoiminta.fi -sivuilta!

Keski-Suomen Kylät ry:n toimintaa ohjaa hallitus, jonka puheenjohtaja on Eero Peltoniemi, puheenjohtaja at keskisuomenkylat.fi. Kyläasiamiehenä työskentelee Sirpa Pekkarinen, toimisto at keskisuomenkylat.fi. Yhdistyksen toimisto ja arkisto on Viitasaarella, pohjoisessa Keski-Suomessa. 

Keski-Suomen Kylät ry:n tarkoituksena on toimia kylätoimintaan liittyvien yleisten ja yhteisten etujen valvojana ja edistäjänä sekä kylä- ja asukasyhdistysten toimiala- ja yhteistyöelimenä Keski-Suomessa ja edistää niiden omatoimisuutta.

Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys

  • järjestää kokouksia, luento- ja esitelmätilaisuuksia sekä jäsenille koulutus- ja tiedotustoimintaa
  • on jäseninään olevien kyläyhdistysten etujärjestö, osallistuu aluetta koskevaan suunnitteluun ja pyrkii vaikuttamaan päätöksentekoon
  • on yhteistyössä kyläyhdistysten keskusjärjestöjen ja alueellisten sekä valtakunnallisten viranomaisten ja järjestöjen kanssa kylien ja kaupunginosien elämään vaikuttavien tavoitteiden toteuttamiseksi
  • tekee aloitteita ja esityksiä sekä antaa lausuntoja viranomaisille   
  • pitää rekisteriä Keski-Suomessa toimivista kylätoimikunnista ja kylä- ja asukasyhdistyksistä
Yhteystiedot
Ilmolahdentie 379
44530 44530

Yhteyshenkilö: Sirpa Pekkarinen

Puh: +358 (0) 400 738 205

sihteeri[at]keskisuomenkylat.fi

www.keskisuomenkylat.fi


Vastaa 23 keskisuomalaisen kunnan kylä- ja asukasyhdistysten edunvalvonnasta, koulutuksista, kylärekisteristä ja neuvonnasta.



Takaisin yrityshakuun

Ostosvinkit ja tarjoukset

Ei voimassaolevia ostosvinkkejä tai tarjouksia