Kyyjärven verkkolehti | helmikuu 2013
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Kodintarvike Eevert Oy


Kodintarvike Eevert tarjoaa parhaat merkit ja palvelun kodinsisustukseen: Finlaysonin pyyhkeet ja vuodevaatteet, Luhdan sisustustuotteet ja -tekstiilit - mm. mainetta niittäneet Aalto-pyyhkeet kauden parhaissa väreissä. Kotiin ja juhliin tunnelman tuovat Havi, Finnmari ja Duni kynttilöineen ja servetteineen.

Miehisestä menosta vastaavat Würthin työ- ja suojavaatteet, pultit ja mutterit sekä kemikaalit. Airam tarjoaa kattavimman valikoiman energiansäästölamppuja kodin kaikkiin valaisimiin. Edustuksessamme myös Fermin huippulaadukkaat sähkötyökalut kolmen vuoden takuulla, GeeTee Pro-käsityökalut sekä Sonaxin ja Valeon autotarvikkeet. Huippu-uutuutena myymälässämme on yli 30 mallin valikoima mattoja kodin kaikkiin tiloihin. Matot saat kotiovelle toimitettuna noin viikossa minne päin Suomea vain - veloituksetta!
Kodintarvike Eevert on avoinna ma-to 10-19, pe 10-20, la 9-17 ja su 11-19
Tervetuloa edullisille ostoksille Eeverttiin, Kauppakeskus Palettiin!

Yhteystiedot
Vaasantie 2
43700 Kyyjärvi

Käyntiosoite: Vaasantie 2

Yhteyshenkilö: Pekka Lerssi

Puh: 0207 545 222
Faksi: 0207 545 221

pekka.lerssi@eevert.fi

http://www.palettikauppakeskus.fi/fi/yritys/?id=6&company=20


Kodinsisustus. Finlayson pyyhkeet, vuodevaatteet. Luhta sisustustuotteet ja -tekstiilit. Aalto-pyyhkeet, Havi, Finnmari, Duni kynttilät, servetit. Mattoja. Würth työ- ja suojavaatteet, pultit ja mutterit sekä kemikaalit. Ferm sähkötyökalutTakaisin yrityshakuun

Ostosvinkit ja tarjoukset

Ei voimassaolevia ostosvinkkejä tai tarjouksia