Kyyjärven verkkolehti | helmikuu 2013
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Salon Marica
Salon Marica on täyden palvelun parturikampaamo, jossa tehdään niin hiusten leikkaukset että värjäykset, permanentit ja kampaukset, hiustenpidennykset ja hiuspohjan hoitokäsittelyt sekä parran muotoilut värjäyksineen unohtamatta amerikkalaista parranajoa. Lisäksi palveluihin kuuluvat ripsien ja kulmien kestovärjäys ja muotoilu, ripsipidennykset sekä rakennekynnet. Edellä mainittujen lisäksi kannattaa myös kysellä tarjousta vaikkapa erilaisista letityksistä, rastoista tai hiusten suoristamisesta.

Salon Marica palvelee asiakkaitaan Kyyjärven Honkalehdonmäellä osoitteessa Kaunistontie 7, mutta lisäksi hän tekee myös kotikäyntejä asiakkaiden luokse, mikäli näin sovitaan. Erikoisuutena Salon Marica tarjoaa asiakkailleen maanantain hiustenleikkaukset ns. ilman ajanvarausta, mikä tarkoittaa sitä, että maanantaille ei varata aikoja etukäteen, vaan ajanvaraus alkaa kyseisenä päivänä klo 9.30.
Avoinna ma-pe 10-18.

Yhteystiedot
Kaunistontie 7
43700 Kyyjärvi

Yhteyshenkilö: Marika Eteläkari

Puh: 045 110 6323

salonmarica@hotmail.com

www.salonmarica.com


Parturikampaamopalvelut, hiustenleikkaus, värjäykset, hiusten pidennykset, ripsien pidennykset, rakennekynnet, amerikkalainen parranajo.Takaisin yrityshakuun

Ostosvinkit ja tarjoukset

Ei voimassaolevia ostosvinkkejä tai tarjouksia