Kyyjärven verkkolehti | helmikuu 2013
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Panda Security Sweden AB


Panda Software perustettiin vuonna 1990 Espanjassa. Perustamisestaan lähtien yhtiö on keskittynyt virusten ja haittaohjelmien torjuntaan. Tänään Panda Software työllistää 1500 henkilöä, ollen maailman neljänneksi suurin virustorjuntayritys. Yhtiöllä on paikallinen toimisto 54 eri maassa, myös Suomessa. Tuotteitamme julkaistaan 23 eri kielellä, ja niitä toimitetaan yli 200 maahan.

Missiomme on taata että asiakkaamme voivat tehdä työnsä ilman virusten, troijalaisten, vakoiluohjelmien, hakkereiden, huijausten, roskapostin tai tulevaisuuden uhkien aiheuttamia haittoja. Se ohjaa meidät kehittämään yhä tehokkaampia ratkaisuja, jotka perustuvat ohjelmistoihin, laitteisto- ja ohjelmistoyhdistelmiin sekä hallittuihin tietoturvapalveluihin.

Panda Softwaren ratkaisut tarjoavat kattavan suojan haittaohjelmilta. Edistyksellinen TruPrevent™-teknologia antaa vasteajatonta suojaa. Työasemasuojauksessa samaan moduuliin integroituu perinteisen virustorjunnan lisäksi palomuuri ja roskapostitorjunta sekä suojaus vakoiluohjelmia sekä rootkit- ja mainosohjelmia vastaan. Kaikki yhdessä paketissa.

Suomenkielisen tukipalvelumme asiantunteva ja nopea palvelu auttaa suunnittelemaan ja toteuttamaan tarpeita vastaavan kattavan suojauksen. Myös mahdollisissa ongelmatilanteissa apu on lähellä.

Yhteystiedot
Hatanpään valtatie 24
33100 TAMPERE

Puh: 03-4476 111
Faksi: 03-4476 199

myynti@fi.pandasecurity.com

www.pandasecurity.com/finland/


Panda Softwaren tuotevalikoimasta löytyvät virusturvaratkaisut niin kotikoneeseen kuin yritysten, yhteisöjen, julkishallinnon ja oppilaitosten työasemiin ja palvelimiin. Kaikkiin tuotteisiimme voit tutustua maksutta kotisivuillamme.Takaisin yrityshakuun

Ostosvinkit ja tarjoukset

Ei voimassaolevia ostosvinkkejä tai tarjouksia