NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
Lippukuntakokous 2013Lippukuntakokous 2013

Lippukuntakokous 2013

18.2.2013 18.2.2013 Kyypartio / Eevaliisa Hakola

Perinteinen kyypartion lippukuntakokous suoritettu onnistuneesti.

Erityisen onnellista oli se, että lasten vanhempia osallistui kokoukseen. Nuijittiin pöytään sääntömääräiset asiat, lähinnä käytiin läpi viime vuoden tapahtuneita toimintoja ja kuluvan vuoden suunnitelmia. Uusia henkilövalintoja emme tehneet, pesteissä jatkavat aiemmat toimijat. Lippukunnanjohtajana toimii Riitta Holmberg. Uusia, etenkin aikuisia ja nuoria aikuisia otetaan kernaasti toimintaan mukaan. Kukahan osaisi keksiä sopivan pyydyksen tähän?

Keskustelimme hieman Järvi-Suomen Partiolaisten piiripäivään 19.5. osallistumisesta. Säästämme omaa, tulevan kesän lippukuntaleiriä varten, emmekä osallistu isolla porukalla piiripäivään.

Vuoden 2013  partiolaisten ohjelmapainotus on omistettu vedelle ja on nimeltään VILLINÄ VETEEN! Toivotaanko nyt oikein paljon sitä vesisadetta, ettei materiaali lopu kesken :) Ja Lintusaari olis ihan sopiva paikka viettää yksi kesäinen retkiyö, veden keskellä. Ja siellä kun ei ole noita itikoitakaan.. Oikeasti kokouksessa ei puhuttu sanaakaan Lintusaaren retkiyöstä mutta minun sinne tekisi mieli! Lähteekö joku mukkaan?