NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
Haarasella oli kaksinkertainen juhlaHaarasella oli kaksinkertainen juhla

Haarasella oli kaksinkertainen juhla

11.5.2013 Kyyjärven seurakunta / Olavi Vallivaara

Maire ja Jorma Haarasen kodissa kastettiin kaksi lastenlasta äitienpäivän aattona, lauantaina 11.5.2013. Päivi tyttären poika Luka Veeti Valtteri Riihimäki ja Petri pojan poika Jofiel Aarre Eemil Haaranen.

Luka Veeti Valtteri Riihimäki syntyi Keski-Suomen Keskussairaalassa Jyväskylässä 22.3.2013. Luka on Päivi ja Aleksi Riihimäen perheen kolmas lapsi. He asuvat Laukaan Leppävedellä. Luka Veeti Valtterin kummeiksi oli kutsuttu Päivi ja Mikko Kemppainen Petäjävedeltä sekä Kaisa ja Samuel Oksanen Laukaasta. Luka Veeti Valtterista tuli kasteessa Laukaan seurakunnan uusi jäsen.

Jofiel Aarre Eemil Haaranen syntyi Keski-Suomen Keskussairaalassa Jyväskylässä 12.3.2013. Jofiel on Elina Uotilan ja Petri Haarasen perheen lapsi. He muuttivat hiljakkoin Kyyjärvelle ja hankkivat oman kodin täältä. Jofiel Aarre Eemilin kummeiksi oli kutsuttu Milla Rantanen Helsingin Töölöstä, Juho Uotila Sastamalasta sekä Marjo Haaranen ja Markus Korte Seinäjoelta. Jofiel Aarre Eemilistä tuli kasteessa Kyyjärven seurakunnan uusi jäsen.

Kasteen Haarasen kodissa toimitti khra Olavi Vallivaara, kummisetä Samuel Oksanen luki tekstin ja hän lauloi kasteen jälkeen yhdessä Kaisa vaimonsa kanssa "Suojelusenkeli"-laulun. Paikalla olivat vanhempien, kummien ja isovanhempien lisäksi runsaasti lapsia sekä muita läheisiä.

Toivotamme Luka Veeti Valtterille ja Riihimäen perheelle sekä Jofiel Aarre Eemilille ja Elinan ja Petrin perheelle Onnea ja siunausta!