NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
Kirkkoneuvosto ihasteli uusia kellojaKirkkoneuvosto ihasteli uusia kelloja

Kirkkoneuvosto ihasteli uusia kelloja

20.6.2013 Kyyjärven seurakunta / Olavi Vallivaara

Kirkkoneuvosto aloitti torstai-illan 20.6. kokouksen hautausmaan katselmuksella. Uudet kappelin kellot näyttivät komealta ja äänikin oli mahtava. Kellot luovutetaan seurakunnalle Hautausmaanjuhlan yhteydessä 21.7.2013.

Hautausmaa näytti hyvältä. Lahoja puita kaadetaan ja työryhmä miettii roskisten sijainnin ja käytön sujuvaksi. Kirkkoneuvosto esittää  Tilinpäätöksen vuodelta 2012, toimintakertomuksen ja tilit kirkkovaltuuston hyväksyttäväksi. Tilinpäätös viime vuodelta oli huono noin -80 000 euroa alijäämäinen. Kyyjärven kirkon aidan kunnostustyö päätettiin tarjousten perusteella antaa Soinin Saneeraus Oy:lle. Kirkkoneuvosto päätti myydä metsätaloussuunnitelman mukaisesti metsää Könkkälän tilalta parhaimman tarjouksen tehneelle Keitele Forest Oy:lle.

Kirkkoherra esitteli piispantarkastuksen ohjelmaluonnoksen kirkkoneuvostolle. Piispantarkastus on 27.9.-29.9.2013 Kyyjärven seurakunnassa. Piispa Simo Peura seurueineen tutustuu Kyyjärveen mm. kouluun, Betsetiin,Palettiin. Käydään keskusteluja seurakunnan ja kunnan luottamusmiesten kanssa. Piispanmessu on mikkelinpäivänä 29.9.klo 10. Se on samalla sadonkorjuun kiitosjuhla ja maataloustuottajain kirkkopyhä. Jp:n jälkeen on sadonkorjuun kiitoslounas seurakuntasalissa.