NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
Pingistä ja Unicef-kävelyäPingistä ja Unicef-kävelyä

Pingistä ja Unicef-kävelyä

29.5.2014 Perusopetus/Riitta Raivio

Nopolan alakoulussa oli iloinen ja rento meininki pingispöydän vihkiäisissä ja Unicef-kävelyssä.

Koulun uusi ja jykevä pingispöytä on nyt virallisesti otettu käyttöön. Tervetulosanat lausui kunnanjohtajamme Eero Ylitalo ja yhteistyössä Timo Noposen kanssa he leikkasivat juhlallisesti vihkiäisnauhan. Ensimmäiseen peliin kunnanjohtajaa vastaan lähti rohkeasti kutosluokan oppilas Viivi Pylkkönen.

Koulun väki on iloinen ja kiitollinen Betsetille saamastaan lahjasta. Kiitos myös Kalliojärven Hannulle, joka otti todesta koululta tulleen viestin pöytähaaveesta ja toteutti sen. Pöydän ääressä vietetään varmasti monta mukavaa hetkeä!

Päivän ohjelma jatkui Unicef-kävelyllä. Tapahtuma oli reipashenkinen ja todella mukava. Oli ihana nähdä, miten innostuneesti lapset kiersivät ratakierroksiaan kävellen ja juosten. He halusivat omalla panoksellaan tukea köyhien maiden lasten elinolojen parantamista. Näimme taas kerran, millainen voima meissä on, kun toimimme yhdessä toisiamme tsempaten. Kierroksia kertyi mahtavasti ja voimia sekä kävelyintoa jäi vielä jäljelle. Kiitos vanhemmille, jotka tuitte lastenne kävelyä lahjoituksella!

Tapahtumasta jäi niin lämmin ja hyvä mieli, että ehkäpä Nopolassa kävellään jatkossakin Unicefin hyväksi. Tarkkaa hyväntekeväisyyssummaa ei ole vielä tiedossa, mutta kerromme sen myöhemmin. Tässä vaiheessa voimme vain sanoa KIITOS OPPILAAT JA HYVÄÄ KESÄÄ KAIKILLE!