NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
Nyt kaikki hypettämään!Nyt kaikki hypettämään!

Nyt kaikki hypettämään!

6.6.2014 Varhaiskasvatus Heli Auranen

HYPE .... mitä se on?

HYPE on lasten ja perheiden hyvinvointia edistävää toimintaa, jonka avulla on tarkoitus tukea lasten normaalia iänmukaista painonkehitystä. HYPE:ssä keskeistä ovat terveyttä tukevat toiminnalliset perhepäivät ja lähellä olevien harrasteellisten liikuntamahdollisuuksien kehittäminen ja toteutus. HYPE hankkeen toteuttajana toimii Nuorisokeskus Piispala ja päätukijana on Terveyden ja Hyvinvoinnin Laitos.

Kenelle?

Pääkohderyhmänä HYPE:ssä ovat n. 4-12 vuotiaat ylipainoiset lapset ja heidän perheensä. Mikä parasta ... kaikki on täysin ilmaista!

Miten?

Palvelumuotoina ovat toiminnalliset perhepäivät ja -leirit, erityisliikuntakerhot, ravitsemusta ja liikuntaa tukevat vanhempainillat, perheiden hyvinvointitapahtumat.

Perhepäivät ovat koko perheelle suunnattuja toiminnallisia liikunnan, terveyden ja yhdessäolon päiviä. Tavoitteena on yhteisen mielekkään liikkumisen ja aktiivisuuden lisääntyminen, lasten harrastusten tukeminen, terveelliset ruokailutottumusten vakiinnuttaminen ja lasten minäkuvan ja pystyvyyden tunteen vahvistaminen. Päivät sisältävät ohjattua toimintaa.

Lisätietoja:

Nuorisokeskus Piispala,
HYPE-projekti
Markus Reiman
markus.reiman@piispala.fi 
p. 050 3237 902