NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
Harsunkankaan 18 väyläinen frisbeegolf rata pelikunnossa!Harsunkankaan 18 väyläinen frisbeegolf rata pelikunnossa!

Harsunkankaan 18 väyläinen frisbeegolf rata pelikunnossa!

2.6.2014 Kyyjärven kunta/Liikuntatoimi/Niklas Vuorenmäki

Harsunkankaalle kerääntyi viimeviikon torstaina sekä perjantaina reilusti talkoolaisia. Suurkiitos koko talkooväelle, jotka mahdollisitte radan valmistumisen ennätysajassa! Ensimmäiset epäviralliset kilpailutkin saatiin pidettyä sunnuntain tienoilla, heittäjiä oli kerääntynyt lähitienoilta toistakymmentä. Nyt saavat kyyjärviset sekä lähipaikkakuntalaiset nauttia laadukkaasta pelikokemuksesta Harsunkankaalla!

Rata valmistui ennätysajassa, kiitos runsaan ja reippaan talkooväen ja organisoidun toiminnan. 18-väyläisen rata on väyläopasteita ja ratakarttaa myöten valmis, toivottavasti saamme kartat lähiviikkojen aikana. Innokkaimmat kuitenkin käyvät jo kokeilemassa, joten korien pohjassa olevien nuolien mukaan kun kävelee seuraavalle heittopaikalle, niin paria pitempää siirtymää lukuunottamatta väylät pitäisi löytyä suhteellisen hyvin.

Viikkokilpailuja sekä muuta tapahtumaa on luvassa kun rata saadaan lopullisesti valmiiksi!

Jos on kysymyksiä liittyen rataan, niin Kyyjärven frisbeegolf-ryhmässä voi käydä niitä esittämässä. Tuloskortti myös saatavilla FB sivulla.

Risua vielä on jonkinverran väylien varsilla, joten kuskatkaahan risut syvemmälle metsään heittämisen lomassa niin saadaan mukava kulkuinen maasto väylille!

Haluan vielä esittää erityiskiitoksen kaikille Kyyjärveläisille yrityksille ja yhdistyksille, jotka ovat olleet mukana tukemassa hanketta: Paletti Sport Oy, Kyyjärven Paletin kauppiaat Ry, Kyyjärven Saha Oy, Tulostekniikka Oy, Kyyjärven Osuuspankki, Linja-auto liikenne Esa Oksa, Korjaamo Uusisalo J.A, Metallituote Lahtinen Oy sekä Timo Lintulahti Tmi.

Betset Oy tarjosi heittoalustoille hiekat, Kyyjärven piha ja kiinteistö kantoi kortensa kekoon antamalla lainaan toisen tärylätkän, joka nopeutti töitä huomattavasti. Myös monet yksityiset henkilöt toivat mukanaan koneita sekä työkaluja, kiitos myös teille!

Kiitos myös kaikille alueen maanomistajille, jotka ovat olleet myötämielisiä ratahankkeen suhteen!

PS. Ensimmäiset epäviralliset kilpailut pidettiin sunnuntain tienoilla. Voittajaksi selviytyi Joel Mäki tuloksella -3 ja seuraavat sijat ottivat Kyyjärven omat pojat Toni Holm tuloksella -1 sekä Viljami Hakola pelaamalla radan pariin!