NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
Muistoseurat Säynelammen rannallaMuistoseurat Säynelammen rannalla

Muistoseurat Säynelammen rannalla

18.7.2014 Kyyjärven seurakunta / Olavi Vallivaara

Arvi Anttilan muistoseurat oli perjantai-iltana 18.7. Anttilan mökillä Säynelammen rannalla Noposenahossa.

Arvin muistoseuroihin kokoontui paljon ystäviä Perhosta, Kyyjärveltä, Jyväskylästä ja muualtakin aina Ruotsista saakka. Arvi oli syntyisin Perhon Oksakoskelta. Hän varttui Lehtolan sisarussarjan nuorimpana vesana. Nuoruuden päivinä hän tutustui kyyjärveläiseen Marja-Liisa Lampilaan. Avioliittoon heidät vihittiin Kyyjärven kirkossa v.1967. Työ vei nuorenparin Jyväskylään. Siellä oli työ ja koti, oma poika Timo, Anne ja Tiia. Arvin ja Marja-Liisan "henkinen koti" oli Kyyjärvellä, jossa paljon vietettiin vapaa-aikoja. He rakensivat 1990-luvun alussa  mökin Säynelammen rannalle. Mökki oli Arville rakas paikka, jossa hän viihtyi. Tällä mökillä saimme kokoontua kiitollisin mielin Arvia muistelemaan perjantai-iltana.

Khra Olavi Vallivaara puhui, yhdessä muisteltiin sekä laulettiin Marja-Liisan ja läheisten toivomia virsiä. Samalla muisteltiin myös Arvin veljeä Tenhoa, joka nukkui pois Perhossa pian Arvin lähdön jälkeen. Samoin muisteltiin talvella Ruotsissa poisnukkunutta Martan puolisoa Pekka Lahtista.

Kiitokset Marja-Liisalle, Timolle, Annelle ja Tiialle iltahetkestä mökillä. Siunausta tuleviin päiviin sekäa voimia kaipaukseen ja ikävään!