NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
Pistetään hihat heilumaan aktiivisemman Kyyjärven puolesta. Yhdessä!Pistetään hihat heilumaan aktiivisemman Kyyjärven puolesta. Yhdessä!

Pistetään hihat heilumaan aktiivisemman Kyyjärven puolesta. Yhdessä!

22.10.2014 Kyyjärven kunta / Eero Ylitalo

Kyyjärven kunnan taholta on aktivoitu kuntalaisia ja heidän edustamiaan järjestöjä yhteispalavereilla, joissa on nostettu esille erilaisten tapahtumien järjestäminen ja erityisesti yhteistyön tekeminen niiden tiimoilta.

Seuraava tällainen palaveri järjestetään huomenna, torstaina 23.10 klo 18.00 kunnanvirastolla. Aikaisemmat keskustelupalaverit ovat saaneet suhteellisen mukavasti kuntalaisia liikkeelle, mutta vielä kaivataan lisää toimijoita. Tulethan sinäkin paikanpäälle suunnittelemaan yhteisiä asioita yhteisen viihtyvyyden lisäämiseksi kotikunnassasi.

Joulua odotellessa ollaan järjestämässä ja suunnittelemassa mm. Keski-Suomen kauneimman kyläkuusen valaistustilaisuutta, kyyjärvisten ikiomaa konserttia kotikirkossa, Paletin synttäreitä ja joulunavausta, Harsunkankaan kuuluisia uudenvuodenpäivän hiihtoja jne.

Kyseisten tapahtumien lisäksi palaverissa on tarkoitus keskustella myös järjestöjenvälisestä yhteistoiminnasta yleensä. Kaikista järjestöistä löytyvät omat "tulisielunsa", jotka toimivat toiminnan kantavana voimana . Kyyjärven kaltaisissa pienissä kunnissa on uhkana, että näiden tulisielujen työmäärä kohoaa kestämättömän korkeaksi ja aiheuttaa koko yhdistyksen toiminnan loppumisen. Tätä me emme varmaan kukaan toivo?

Siksi on tärkeää, että me itse kukin pyrimme tarjoamaan omaa osaamistamme ja aktiivisuuttamme yhteiseksi hyväksi. Vain tällä tavalla voimme säilyttää toimivan ja monipuolisen järjestötoiminnan rakkaassa kotikunnassamme.

Tapahtumarikas kunta on elävä kunta.

Tervetuloa kunnantoimistolle torstaina. Kunta tarjoaa kahvit.

PS: Tilaisuudessa annetaan myös infoa yhdistyksille tarjolla olevista tukimuodoista.