NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
Nuorisovaltuusto edistää nuorten osallistumis- ja vaikuttamismahdollisuuksiaNuorisovaltuusto edistää nuorten osallistumis- ja vaikuttamismahdollisuuksia

Nuorisovaltuusto edistää nuorten osallistumis- ja vaikuttamismahdollisuuksia

26.3.2015 Kunta/L.Järvinen

Nuorisovaltuuston perustamisella lisätään kyyjärveläisten nuorten osallistumis- ja vaikuttamismahdollisuuksia nuoria kiinnostavien asioiden valmistelussa ja päätöksenteossa, näin saadaan nuorten ääni kuuluviin. Jäseniksi valtuustoon on nimetty Iida Hänninen, Iida Patovisti, Sara Ohranen, Saara Noponen ja Lotta Humalajoki. Nuorisovaltuustoa voidaan täydentää 30.9.2015 saakka. 

Tämän viikkoisessa kokouksessaan kunnanvaltuusto valitsi kummiluottamushenkilöiksi Henrik Huumarkankaan, Marika Eteläkarin, Jari-Pekka Uusisalon, Lasse Kainun sekä Jarkko Hännisen eli kummit koostuvat kunnanhallituksen, kunnanvaltuuston ja sivistyslautakunnan jäsenistä.

Kyyjärven 4H-yhdistyksen toiminnanjohtaja vastaa toiminnan käynnistämisen järjestelyistä. Nuorisovaltuuston nuoret esittäytyivät 25.3.2015 sivistyslautakunnalle, joka myös vahvisti keskiviikon kokouksessaan säännöt toiminnalle.