NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)

Kyyjärvi Open - Kilpailut päätökseen huikealla tulostasolla! Lisäksi infoa torstain 16.7 parikilpailuista!Kyyjärvi Open - Kilpailut päätökseen huikealla tulostasolla! Lisäksi infoa torstain 16.7 parikilpailuista!

Kyyjärvi Open - Kilpailut päätökseen huikealla tulostasolla! Lisäksi infoa torstain 16.7 parikilpailuista!

14.7.2015 Kyyjärven kunta/Liikuntatoimi/Niklas Vuorenmäki

Kyyjärvi Open saatiin päätökseen ja lopputulemana tästä kaksipäiväisestä kilpailusta jäi kova tulostaso ja loistava frisbeegolf henki, joka vallitsi koko kilpailun ajan. Päiväksi kerkämme hengähtämään kun jo torstaina 16.7 Kyyjärvi viikon ohjelma jatkuu Harsunkankaalla parikilpailuilla. Kilpailut alkavat klo 18:00. Ilmoittautuminen hiihtomajalla 17:30 alkaen. Väylät pelataan pääosin BS-pelimuodolla. Tupa täyteen jotta saadaan reilusti sarjoja kilpailuihin!

Koko kilpailun ajan saimme nauttia Harsunkankaan loistavista peliolosuhteista ja keli suosi molempina päivinä. Kilpailijoita oli mukavasti joka sarjassa ja kamppailu kärkisijasta oli tiukkaa lähes joka sarjassa. Kilpailijat antoivat positiivista palautetta hyvästä kilpailuhengestä. Katsojia oli saapunut paikalle mukavasti ja se on omiaan tuomaan kilpailuun lisämaustetta.

Kilpailun avoimen sarjan voitti Antti Riekkola käsittämättömällä tuloksella -21. Toiseksi avoimessa sarjassa sijoittui Antti Kotilainen niinikään kovalla -18 tuloksella. Kamppailu tässä sarjassa oli erittäin kova, sillä ensimmäisen kilpailupäivän jälkeen kärkipaikkaa piti Kotilainen, mutta Riekkolan loistava toisen päivän vire vei hänet lopussa ohi kolmella heitolla. Sarjan kolmas oli Ville Iiruu tuloksella -12. Avoimessa sarjassa palkittiin 5 parasta heittäjää.

Amatöörisarjan ylivoimaisen voiton vei Valtteri Parkkonen tuloksella -13. Toiseksi sijoittui Janne Muhonen tuloksella 0 ja kolmanneksi itsensä heitti Sami Eteläkari tuloksella +6. Palkintoja kyseisessä sarjassa jaettiin 5 parhaalle.

Seniorit 40 sarjassa kamppailu päättyi Kivijärveläisen Petri Kotilaisen eduksi, lopputuloksen ollessa pakkasella kovasti -8. Haastajat löytyi Kyyjärveltä, sillä Jarkko Eteläkari heitti myös loistavan tuloksen -1 ja toinen haastaja Janne Paananen päätti kilpailunsa tulokseen 0. Sarjassa palkittiin 4 parasta.

Seniorit 50 sarjan voitti suvereenisti Karstulan lahja frisbeegolfille eli Vesa Muhonen tuloksella -6. Vesan heitellessä omissa sfääreissään sarjan kakkoseksi sijoittui Pentti Pitkäranta tuloksella +20 ja kolmantena Raimo Paananen +28. Sarjassa palkittiin 4 parasta. Molempien seniorisarjojen heittäjämäärä oli todella positiivinen yllätys ja toivottavasti herroja nähdään vastaisuudessa viikkokilpailuissa!

Juniorit -13 sarjan kärkikolmikko koostui kyyjärveläisistä tulevaisuuden lupauksista. Voiton vei omiin nimiinsä Roni Eteläkari tuloksella +23 hyvänä kakkosena tuli Miko Kostamo tuloksella +33 ja kolmanneksi sijoittui Esko Kytölä tuloksella +39. Sarjassa palkittiin 3 parasta. Hyvän ja tasaisen kamppailun saivat pojat aikaiseksi ja ensi kesänä heidät suurella todennäköisyydellä nähdäänkin jo avoimessa sarjassa!

Naisten sarjassa tiukkaa vääntöä loppumetreille kävivät Reetta Paananen ja Raisa Eteläkari. Lopputulemana Reetta väänsi niukan voiton tuloksella +40 ja Raisan tulos +44.

Onnittelut kaikille voittajille ja nöyrä kiitos kaikille 41 osallistujalle. Lisäksi kiitos kuuluu paikallisille nuorille (Ryhmä Rämä) kahvion pidosta, kaikille ketkä olivat apukäsinä kilpailujen järjestämisessä sekä kilpailupalkintoja lahjoittaneille yrityksille! Innova Champion europe, Paletti Sport, Kyyjärven fysikaalinen hoitolaitos, Parturi-Kampaamo Hius-Puisto, Kyyjärven mediamyllärit - Nopola news, Kyyjärven Pop pankki, Kyyjärven sale ja Kyyjärven kunta.

Tulokset tarkemmin luettavissa TÄSTÄ!

Kuvia galleriassa ja Arto Hyytiäinen oli myös paikalla kameransa kanssa, joten lisäkuvia kierroksilta on luvassa.