NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
Maahanmuuttaja-ilta tänään Nopolan koulun ruokalassa. Tilaisuus näkyy myös nettlähetyksenä NopolaNewsissä!Maahanmuuttaja-ilta tänään Nopolan koulun ruokalassa. Tilaisuus näkyy myös nettlähetyksenä NopolaNewsissä!

Maahanmuuttaja-ilta tänään Nopolan koulun ruokalassa. Tilaisuus näkyy myös nettlähetyksenä NopolaNewsissä!

27.10.2015 Kyyjärven kunta / Eero Ylitalo

Tänään tiistaina, 27.10 klo 18.00 Nopolan koulun ruokasalissa järjestettävää maahanmuutto-iltaa voi seurata myös NopolaNewsin nettilähetyksen välityksellä.

Tilaisuudessa on mahdollisuus saada tietoa ajankohtaisesta tilanteesta ja edellytyksistä sijoittaa maahanmuuttajia mahdollisesti myös Kyyjärvelle.

Puhetta tilaisuudesssa johtaa kunnanvaltuuston puheenjohtaja Johanna Humalajoki. Asiantuntijoina tilaisuudessa paikalla ovat Saarijärven vastaanottokeskuksen johtaja Tomi Kuosmanen sekä Keski-Suomen ELY-keskuksen erikoissuunnittelija Sari Jokinen. Poliisiviranomaisia tilaisuudessa edustaa komisario Reima Rossi.

Tilaisuuteen ovat erikseen kutsutut kaikki Kyyjärven kunnan luottamushenkilöt, joten suuri todennäköisyys on, että myös he ovat runsaslukuisesti paikalla.

Kunnanhallituksen ja kunnanvaltuuston on tarkoitus linjata kunnan virallista kantaa asiaan joulukuun talousarviokokouksessa, joten tässä tilaisuudessa on hyvä antaa kunnan päättäjille evästeitä.

Tervetuloa keskustelemaan avoimessa ja rakentavassa hengessä tästä ajankohtaisesta asiasta. Kahvitarjoilu.