NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
Veeti Jalmarin kastejuhlaVeeti Jalmarin kastejuhla

Veeti Jalmarin kastejuhla

10.12.2016 Kyyjärven seurakunta / Olavi Vallivaara

Veeti Jalmari Lyytikäinen kastettiin Kyyjärven mummolassa, Jaana Niskalan kodissa, lauantaina 10.12.2016.

Veeti Jalmari Lyytikäinen syntyi Tampereen keskussairaalassa 25.10.2016. Hän on Sanna ja Matti Lyytikäisen poika, Sirun ja Vilman pikkuveli. Sanna-äiti on Kyyjärveltä, Jaana ja Asmo Niskalan tytär. Matti-isä on syntyisin Lappeenrannan seudulta. Sanna ja Matti Lyytikäisen perhe asuu Tampereella.

Kasteen toimitti "tuttu" pappi Kyyjärven khra Olavi Vallivaara, joka on kastanut lapsen äidin, kummitädit ja pitänyt heille rippikoulua. Hän on vihkinyt lapsen mummon ja papan sekä siunanut Asmo papan viimeiselle matkalle. Kastetilaisuudessa tekstinlukijana toimi kummitäti Marianne Kemppainen. Kummeiksi vanhemmat olivat kutsuneet Jutta Niskalan Keminmaasta ja Marianne Kemppaisen Saarijärveltä. Paikalla olivat isovanhemmat Joutsenosta ja Kyyjärveltä. Veeti Jalmarin kastejuhlassa oli miehiä paikalla neljä sukupolvea. Isoisä Pekka Lyytikäinen, Jarmo pappa, Matti-isä ja Veeti Jalmari.

Kasteessa Veeti Jalmari Lyytikäisestä tuli Tampereen Hervannan seurakunnan uusi jäsen. Toivotamme Veeti Jalmarille ja koko Lyytikäisen perheelle Onnea ja Taivaan Isän siunausta!