NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
Vuoden 2016 yrittäjäpalkinto Helena HolopaiselleVuoden 2016 yrittäjäpalkinto Helena Holopaiselle

Vuoden 2016 yrittäjäpalkinto Helena Holopaiselle

1.12.2016 Kyyjärven yrittäjät/Katriina Oinonen

Kyyjärven yrittäjät palkitsivat tänä vuonna Vuoden 2016 yrittäjänä Kampaamo-Parturi Helena Holopaisen. Palkitseminen tapahtui 3 kunnan yhteisessä yrittäjäjuhlassa lauantaina Wanhoissa Wehkeissä.

Perusteina palkinnolle tänä vuona Kyyjärven yrittäjien hallitus piti pitkää uraa ja hyvää asiakaspalvelua. Helena Holopainen on pitänyt kampaamoa Kyyjärvellä jo 25 vuotta. Se on pitäkä aika yrittäjyyttä, mutta varsinkin palvelualalla yksinyrittäjänä se on maininnan arvoinen asia. 

Parasta Helenan Holopaisen mielestä omassa yrityksessä on se, että saa olla "oma herransa". Työtä tehdään silloin kun sitä on ja monesti mennään tietysti asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Asiakkaat ovat tietysti tärkeitä ja monet heistä ovatkin pitkäaikaisia asiakkaita. Mielellään Helena varaa jokaiselle asiakkaalle oman ajan, jolloin voi keskittyä juuri tähän asiakkaaseen. Kuulumisia tulee vaihdettua ja välillä keskustelut voivat olla syvällisiäkin. Huonona puolena työssä on tietysti se, että yrittäjä on siinä yksin. Vastuu toiminnasta on vain itsellä ja joskus mietityttää jaksaminen. Jaksamisen takia vapaa-aika onkin tärkeää. Vapaalla Helena harrastaa puutöitä ja viimeisen vuoden ajan on "harrastuksena" ollut oman talon remontointi. Koiran kanssa lenkkeily ja pihatyöt ovat myös hyvää vastapainoa työlle. 

Pari kertaa vuodessa Helena Holopainen käy alan tilaisuukissa ja koulutuksissa. Sieltä saa tietoa ja ideoita uusiin trendeihin. Tilaisuudet ovat muutekin piristystä, koska siellä tapaa kollegoja. Tuote-edustajat käyvät säännölllisesti tapaamassa kampaajia ja tätäkautta alalla saadaan tietoa uusista tuotteista ja näin yrittäjät pysyvät ajantasalla myös tässä asiassa alallaan.

Lauantain juhlassa Wanhoissa Wehkeissä oli paikalla 150 yrittäjää ja heidän läheisiään ja yhteistyökumppaneita. Saarijärven, Karstulan ja Kyyjärven yrittäjät ja MTK:n jäsenet pitivät juhlaa onnistuneena. Seutukunnan yhteiselle tekemiselle nähdään tarvetta ja toivottiin, että yhteistyötä jatketaan ja kehitetään edelleen.

Vielä kerran onnittelut Vuoden 2016 yrittäjälle Helena Holpaiselle!