NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
Kyyjärven ympärihiihto ja lasten nappulahiihdot järjestettiin upeassa säässä! - Tuloksia, arvontavoittajat ja kuviaKyyjärven ympärihiihto ja lasten nappulahiihdot järjestettiin upeassa säässä! - Tuloksia, arvontavoittajat ja kuvia

Kyyjärven ympärihiihto ja lasten nappulahiihdot järjestettiin upeassa säässä! - Tuloksia, arvontavoittajat ja kuvia

5.3.2017 Kyyjärven kunta / Liikuntatoimi / Kyyjärven KyKy / Niklas Vuorenmäki

Kyyjärven ympärihiihto sekä lasten nappulahiihdot järjestettiin odotetusti upeassa talvisäässä! Ladut jättivät toivomisen varaa tällä kertaa. Ladun tekemiseen tehtiin voitava, mutta luonnonolosuhteet toivat omat haasteensa. Tapahtuma ja järjestelyt saivat muutoin kiitosta osakseen ja väkeä oli lähtenyt kiertämään Kyyjärveä ympäri ennätysmäärä hiihtäjiä! Ensi viikonloppuna hiihtotapahtumat jatkuvat Metsolahiihdon merkeissä, tämä on yhtä hiihdon juhlaa.

Järveä oli lähtenyt kiertämään kaikkiaan ennätykselliset 85 hiihtäjää. Hiihdettävä reitti kulki Kyyjärven rantoja pitkin ja matka oli n. 19km. Huolto/taukopaikkoja reitin varrella oli Pölkissä Harri Näreahon upealla laavulla, jossa Jaana Honkanen perheineen pitivät huolen, jotta tankkaukset sujuivat huolettomasti. Kivirannassa Timo Lahtinen oli kattanut pöydän koreaksi tarjoillen lämmintä mehua, hedelmää ja pientä verensokerin nostattajaa. Suur kiitos kaikille talkooväelle ja osallistujille! Nuorin järven kiertänyt oli 2-vuotias ja vanhin varmasti lähellä 80-vuotias, hienoa!

Kaikkien Kyyjärven ympäri hiihtäneiden ja nimensä vihkoon kirjoittaneiden kesken arvottiin 3 kpl Paletin lahjakortteja. Arvonnassa lykästi tällä kertaa seuraavia henkilöitä: Tanja KyrönlahtiInkeri Uusisalo sekä Anna-Maria Koskelo. Onnittelut voittajille, palkinnot noudettavissa Sepon kullasta huomenna 6.3 klo 12:00.

Lasten nappulahiihtokilpailuissa oli mukava tunnelma, vaikkakin hiihtäjiä ei liiaksi asti ollut. Mukavat kilpailut saatiin järjestettyä ja hienoja kokemuksia saatiin urheilun ja hiihdon parissa jälleen runsaasti. Hienosti hiihdettiin myös Lahdessa sen todistaa myös Reijo Jylhä tässä! Hiihtojen jälkeen kokoonnuttiin Kivirantaan lämpimälle mehulle ja lapset palkittiin mitallein ja karkkipalkinnolla.

Kuvia ympärihiihdosta löytyy galleriasta ja lisäkuvat nappulahiihdoista löytyy TÄÄLTÄ! (Kiitos kuvista Tanja Kyrönlahti/Torstai-lehti)

Nappulahiihtojen tulokset:

TYTÖT 4v, 0,15 km 
1. Aleksandra Prevazi 5,20
2. Riina Kyrönlahti 6,05

POJAT 4v, 0,15 km 
1. Niilo Lauronen 6,11
2. Daniel Prevazi 8,00
3. Eeli Honkonen 9,00

TYTÖT 6v, 0,3 km 
1. Sofia Pölkki 8,36

POJAT 6v, 0,3 km 
1. Eemeli Korpeinen 2,55
2. Juho Pölkki 4,20

TYTÖT 8v, 0,5 km 
1. Maija Mäkelä 5,03

POJAT 8v, 0,5 km 
1. Elias Korpeinen 3,30

TYTÖT 10v, 1 km 
1. Jonna Mäkelä 7,17

POJAT 12v, 1 km 
1. Eetu Kemppainen 4,29