NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
MLL:n hallituskuulumisiaMLL:n hallituskuulumisia

MLL:n hallituskuulumisia

24.4.2017 Mari Autio/MLL

MLL:n hallituksen kokous pidettiin 23.4.2017 pankilla.

MLL:n hallituksen kokouksessa suunniteltiin tulevia tapahtumia, joista ainakin tapahtumien iltaan osallistutaan. Kyyjärvi-viikon markkinapäivään suunniteltiin lapsille tapahtumaa, joka varmistunee vielä myöhemmin.


Hallitus kävi läpi myös MLL:n toimintaan liittyvän kyselyn vastaukset. Kysely jaettiin kouluille ja päiväkodille. Lisäksi vastauslomakkeita oli saatavilla neuvolassa, perhekahvilassa ja avoimessa kerhossa. Vastauksia saatiin vain vähän, mutta kyyjärveläisten toiveita kuullaan jatkossakin, sillä ehdotettuja tapahtumia aiotaan järjestää MLL:n toimesta sekä mahdollisesti yhteistyössä eri toimijoiden kanssa. Edelleen palautetta otetaan vastaan; toiveita ja ehdotuksia kuunnellaan herkällä korvalla. Mikäli Sinulla on jotain, mitä toivoisit, voit olla yhteydessä kehen tahansa hallituksen jäsenistä. Myös MLL:n Facebookin kautta (https://www.facebook.com/MLLKyyjarvi/) tavoitat meidät ja pystyt seuraamaan mitä paikallisyhdistykselläsi on Sinulle tarjota.


Lapset ensin-keräys jatkuu edelleen - aina 15.5.2017 saakka. Lipaskerääjät ovat Paletin edustalla pääsääntöisesti perjantaisin klo 16-19 sekä lauantaisin klo 10-14. MLL:n lipas löytyy myös Salesta, jonne voi tehdä lahjoituksen kätevästi kauppareissun yhteydessä. Kiitämme jo tässä vaiheessa kaikkia vapaaehtoisia lipaskerääjiä vaikkakin mukaan mahtuu vieläkin! Tänä vuonna lipaskeräyksen tuotto lahjoitetaan Paletin sisätiloissa olevan leikkipaikan hankintoihin.

(Kuva MLL:n arkisto)

Hyvää alkavaa vappuviikkoa kaikille!