NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
Sairaanhoitajaopintojen infotilaisuusSairaanhoitajaopintojen infotilaisuus

Sairaanhoitajaopintojen infotilaisuus

4.9.2017 Kyyjärven Mediamyllärit ry. Juttuvinkki / Veikko Huumarkangas

Nyt on aika hakea Alajärvellä tammikuussa 2018 alkaviin sairaanhoitajaopintoihin. Haku alkaa 6.9. ja päättyy 20.9. klo 15.00. Koulutuksesta vastaa SeAMK Sosiaali- ja terveysala. Käytännön järjestelyissä on mukana Etelä-Pohjanmaan maakuntakorkeakoulu. Koulutus palvelee aluetta yli seutukunta- ja maakuntarajojen.

Opintoihin liittyvä infotilaisuus pidetään ma 11.9. klo 16.00 Alajärven kaupungintalon valtuustosalissa (osoite Alvar Aallon tie 1). Paikalla opinnoista ovat kertomassa mm. koulutuspäällikkö Raija Palo ja Alajärven ryhmän tutoropettaja Virpi Salo. Tule kuulemaan lisätietoja opinnoista ja opintoihin hakemisesta.

Sairaanhoitaja (AMK), monimuotototeutus

Sinun ei tarvitse murehtia astuuko eteesi nuori tai vanha, perusterve vai pitkäaikaissairas. Sairaanhoitajaopinnot antavat sinulle valmiudet toimia eri-ikäisten akuuttien ja pitkäaikaissairaiden ihmisten kanssa, unohtamatta tietenkään heidän läheisiään. Potilaasi saavat näin hoitajakseen todellisen hoitotyön ammattilaisen! 

Sairaanhoitaja (AMK) -koulutus kiinnostaa opiskelijoita, joiden päämääränä on tukea, auttaa ja hoitaa ihmisläheisesti yksilöitä, perheitä ja yhteisöjä. Koulutuksessa opitaan tutkittuun tietoon perustuen eri-ikäisten ihmisten sairaanhoitoa, kuntoutusta, omahoidon tukemista sekä ohjaamista. Monimuoto-opiskelu sairaanhoitajaksi tapahtuu lähiopetuksen, itsenäisen opiskelun ja verkko-opintojen yhdistelmänä.

Lisätietoja opinnoista saa infotilaisuudessa tai maakuntakorkeakoulusta Marjo Vistiaholta marjo.vistiaho@seamk.fi tai puh. 040 830 2127.