NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
Match Show 2018Match Show 2018

Match Show 2018

1.11.2017 Kyyjärven mediamyllärit ry / Aaro Toppinen

Mylläreiden hallitus kokoontui torstaina 19.10 ja ennen sitä pidettiin palaveri Kyyjärven koiraharrastajien kanssa. Palautepalaveri sovittiin pidettäväksi heti viime kesän Match Shown jälkeen, mutta vähän turhan pitkiin kantimiin se jäi. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan ja mukavasti oli harrastajia paikalla.

Toimintamalli todettiin erittäin hyväksi, sillä koiraharrastajat vetävät rutiinilla varsinaiseen Match Show:n liittyvät asiat mallikkaasti läpi. Jatkossa asiantunteva kuuluttajakin löytyy omasta takaa. Kahvio, makkarat sun muut tykötarpeet ja arvanmyynti hoituvat mylläreiden naisosaston johdolla siten ettei paremmasta väliä. Tapahtuman ympäristön rakentaminen, kuvaus- ja muu tekniikka on sitten oma maailmansa ja siihenkin löytyy tekijät. Toki koskaan ei tekijöitä ole liikaa ja ainakin rakentamiseen ja mainosmyyntiin kaivattiin lisää porukkaa. Pientä hiomista tarvitaan, mutta vain tekemällä oppii.

Laitosmiehet rahtasivat paikalle kunnan uuden esiintymisestradin ja ilman sitä viime kesänä olisi sateessa ja pienessä myrskyssä ollut hätä kädessä. Sääennuste lupaili jopa myrskyä ja koiraharrastajien mukaan se verotti osallistujia ulkotapahtumasta kun on kyse. Yleinen palaute on ollut pääosin positiivista ja kehitysehdotukset on kirjattu ylös. Facebookissa tosin velloi joku keskustelu, jonka palaute on sekin rekisteröity. Jokaisen tulisi kuitenkin muistaa, että Match Showssa on kyse eräänlaisesta koirien ja esittelijöiden harjoitustapahtumasta - ei varsinaisesta kilpailusta. Jossain kirjoituksessa muistaakseni kehotettiin jättämään se liian tiukka pipo kotiin.

Ensi kesälle tilattin pilvipoutainen sää.

Match Show 2018 - aikataulu?

Palaverissa ei nähty mitään estettä sille, etteikö Match Show:ta voisi järjestää myös tulevana vuonna ja vaikka useampaan kertaan. Varsinaista koirajaostoa ei ainakaan vielä perustettu, mutta yhteistyötä päätettiin tiivistää mm. siten, että koiraharrastajista Minna Karhukorpi ja Soile Vehkalampi aloittavat Nopola Newsin tiedontuottajina. He kirjoittavat juttuja harrastuksesta, koirista ja alan harrastajista sekä toimivat samalla linkkeinä mylläreiden ja harrastajien välillä. Jo nyt keskusteluissa vilahti lukuisia uusia ideoita poliisikoiranäytöksestä agilityyn jne. Eikä tarkoitus ole ympätä kaikkea pelkästään Kyyjärvi-viikolle vaan tasaisesti ympäri vuotta jopa talvelle. Minnan, Soilen, Katariinan, Eijan ja muiden koiraharrastajien kautta kannattaa tuoda ideoita esille.

Urheilukentän alue todettiin hyväksi paikaksi Match Shown järjestämiseen, mutta Paletin uutta viheraluettakin väläyteltiin johonkin tapahtumaan. Tärkeänä pidettiin myös sitä, että tapahtuman aikataulu voidaan lyödä lukkoon mahdollisimman pian. Päätettiin selvittää Kyyjärvi-viikon aikataulua ja valita sieltä mahdollinen sopiva arikipäivä jo hyvissä ajoin.

Haukkumisiin!