NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
Kuuset saivat valonsaKuuset saivat valonsa

Kuuset saivat valonsa

3.12.2017 Kyyjärven kunta / Aaro Toppinen

Jouluvalot syttyivät ensimmäisenä adventtina 3.12 - puoli vuosikymmentä on jo kampea käännetty.

Itse olisin lyönyt vetoa neljännestä kerrasta, mutta Kainun Satu oli kuulemma kaivanut Nopolan arkistoja ja viides kerta se taitaa jo olla. Aution Mari puolestaan palautti mieleen viime vuotisen sään. Viima oli tosiaankin tosi kova ja joskus on ollut pakkastakin, muisteli uuden lauluryhmän jäsen Katriina Oinonen ja alkuvuosina on luntakin ollut enemmän kuin tänä vuonna.

Kylätuvan naiset olivat järjestäneet torttukahvituksen tuntia ennen h-hetkeä ja täyttä oli koko ajan. Tilaisuuden juontajana Kotikylän puistossa toimi puolestaan Lasse Sauramäki ja kunnan puheenvuoron käytti valtuuston puheenjohtaja Jouni Saukko. POP-pankin tervehdyksen tänä vuonna toi toimitusjohtaja Urpo Ojala. Kyyjärvi on näköjään siirtynyt digiaikaan, kun "Sahan Tapion" lahjoittama sytyskampi ei ollut tänä vuonna käytössä. Kampi on tallessa ja Janne asennusta vielä päivän päälle tiedusteli, mutta tällä kertaa mentiin kuvitteellisella kammella. Lähtölaskenta onnnistui tänä vuonna paremmin ja napsautuksesta vastasivat Urpo Ojala ja Jouni Saukko.

Joulun odotus jatkuu Itsenäisyyspäivän juhlallisuuksilla ja Lucian päivänä avattavalla Seimi-tallilla, joka on järjestyksessään toinen.

Tervetuloa tilaisuuksiin!