NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
Tarjouskilpailu nurmikonleikkaamisestaTarjouskilpailu nurmikonleikkaamisesta

Tarjouskilpailu nurmikonleikkaamisesta

9.6.2018 Tarja Sulkala / Kyyjärven seurakunta

KYYJÄRVEN ev.lut. seurakunta jatkaa tarjousmahdollisuutta kiinteistöalueiden nurmikonleikkuu- ja trimmeröintitöiden tarjoamisesta tarkennetusti.
(kaikkien halukkaiden tarjottava uudelleen tarkennetuin tiedoin).
Hyvä konetyöammattilainen, tule rohkeasti toteuttamaan suunnitelmaamme vakihenkilöstön ohjauksella.

Pyydämme alv-verollista ja oheistetulle liitelomakkeella jätettyä käyntikertaperusteista, aikajakso- ja hoitokausihintaista tarjoustanne seurakunnan nurmikkoalueiden leikkaustyöstä, aikavälillä kesäkuu-syyskuu työsuorituksista, toteuttamiseen soveltuvilla leikkureilla ja trimmereillä (luonnollisesti kuluva kesäkuu poikkeuksellisesti laskutetaan toteutuneen mukaan). Työkohteina ovat tärkeysjärjestyksessä; kirkonseutu (Könkkälänmäki) sankarihautoineen, Virkkakankaan hautausmaa lähialueinen (käyntiporttiporttialueet, pysäköintialueen reunat jne., ns. Pappila, etu- ja takapihoineen sekä asuintalon (Vallivaara) piha-alue. Pinta-ala on laaja ja siihen on tutustuttava ennakkoon. Alueet sisältävät kohteita, joihin on asennoiduttava niiden arvoa kunnioittaen (muistomerkit, istutukset jne.).

Seurakunnan kirkkoneuvostolle osoitettu määrämuotoinen tarjous kone- ja henkilötiedoin, tunnuksella "vihertyö", tulee jättää 15.6.2018 klo 13 mennessä Pappilaan, osoitteeseen Tuliharjuntie 19, 43799 Kyyjärvi tai sähköisesti, s-posti: Kari Kemppainen@evl.fi. Johtoryhmä päättää urakoitsijasta 18.6.2018. Seurakunta pidättää itselleen oikeuden tarjouksen hylkäämiseen/huomioimiseen. Valinnassa käytetään kokonaistaloudellista valintamenettelyä.

Lisätietoja antaa vt. seurakuntamestari Juha Humalajoki p. 040 9100287, tai seurakunnan talousvastaava Kari Kemppainen p. 040 506 2408. 

Urakointisopimukset tehdään vähintään 2 vuoden ajalle, 2 vuoden lisämahdollisuudella sekä 6 kk irtisanomisajalla.

 

PS: lisäkuvissa kaavake minkä mukaan tarjous tulisi tehdä.

 

 

 

 

Kyyjärvellä 7.6.2018

Kirkkoneuvoston psta Kari Kemppainen