NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
Kirjaston kesäKirjaston kesä

Kirjaston kesä

1.7.2018 Kirjasto / Maarit Ohranen

Kirjasto palvelee koko kesän tutuilla aukioloajoilla. Tulehan poikkeamaan tupaan!

Kirjaston palvelut säilyvät ennallaan kesäkaudesta huolimatta. Muistathan, että meillä voit käydä lukemassa vaikkapa päivän uutiset. Lehtivalikoimaamme kuuluu mm. Keskisuomalainen, Helsingin Sanomat, Viispiikkinen, Järviseutu ja Perhonjokilaakso sekä laaja valikoima aikakauslehtiä.

Asiakkaiden käytössä on internet-yhteydellä varustettu tietokone, jossa tulostusmahdollisuus. Myös oman läppärin käyttö kirjastossa on vaivatonta, sillä kirjastossa toimii langaton verkko (WLAN). Kopiointi ja skannaus onnistuvat myös.

Voit tulla kirjastoon lukemaan, oleskelemaan tai käyttämään tietokonetta vaikka sinulla ei olisikaan kirjastokorttia. Kirjastokorttia tarvitset vain silloin jos haluat lainata jotain mukaasi. Kirjastokortin saat täyttämällä lomakkeen ja esittämällä henkilöllisyystodistuksen. Asiakastietojen tallentamiseen menee vain pari minuuttia. Kirjastokortilla pääset sitten lainaamaan kaikenmoisia aarteita: kirjoja, lehtiä, elokuvia, musiikkia... Myös hieman erikoisempaa lainattavaa on tarjolla, kuten frisbeegolf-kiekkoja ja vesikiikari. 

Kirjaston kesään kivan piristyksen tuo Raili Anneli Väisäsen taidenäyttely, joka on kirjastossa esillä 20.6. - 30.7.2018. Se kannatta ehdottomasti tulla katsomaan!

Palapelikin odottaa vielä kokoojia. Kaikki reunapalat jo kohdillaan ja "värierittely" suoritettu.

Kirjasto palvelee osoitteessa Tuliharjuntie 43:

  • Ma klo 13 - 19
  • (Ti suljettu)
  • Ke klo 10 - 16
  • To klo 13 - 19
  • Pe klo 10 - 16

P.S. Juhannusaattona pe 22.6. olemme suljettuna.

Juhannusruusujen tuoksuista kesää kaikille!