NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
Tulepa pyhänä täyttämään "kirkon penkki" Paletin pellolle!
Kyyjärviviikon juhlajumalanpalvelusKyyjärviviikon juhlajumalanpalvelus

Kyyjärviviikon juhlajumalanpalvelus

13.7.2018 Kyyjärven seurakunta

Sunnuntaina 15.7 Jumalanpalvelusta vietetään ulkotiloissa Paletin pellolla!

Kyyjärviviikon jumalanpalvelus toitetaan Sunnuntaina 15.7 klo 11 Paletin pellolla, mikäli sää sen sallii. (Muussa tapauksessa jumalanpalvelus toimitetaan kirkossa.) Jumalanpalvelusta toimittavat kirkkoherra Tarja Sulkala, kanttorina Tuija Nissinen, suntion tehtävissä Juha Humalajoki ja musiikkiavustajana Kalle Kohonen. Tekstien lukijat ja muut mahdolliset avustajat julkistetaan sitten sunnuntaina. Ensi sunnuntai on kirkastussunnutai. Vuorella opetuslapset saivat nähdä Jeesuksen kirkastettuna yhdessä Mooseksen ja Elian kanssa. He saivat myös kuulla sanat: "Tämä on minun rakas Poikani, kuulkaa häntä". Tämä lause on tarkoitettu meille Kyyjärveläisillekin. Tulkaa siis sanan kuuloon!

Pullakahvit jumalanpalveluksen jälkeen kahvioteltassa!

Kiitos jo nyt kaikille vapaaehtoisille, jotka omalta osaltanne olette olleet mukana järjestämässä tätä jumalanpalvelusta!

Kutsumme tähän jumalanpalvelukseen myös kaikki 35-vuotta sitten rippikoulun käyneet. Heidät kutsumme kirkkokahvien jälkeen koolle kirkkoon muistelemaan menneitä! Meillä on ollut saatavilla vain oman seurakunnan jäsenten yhteystiedot, jos tidette muualla asuvien yhteystietoja niin kutsukaa heidät mukaan, tv. Tarja