NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
Lintulahden pumppaamolla
Teknisen johtajan tervehdysTeknisen johtajan tervehdys

Teknisen johtajan tervehdys

22.8.2018 Kyyjärven kunta/ tekninen johtaja

Olen Kirsi Haapa-aho ja elokuun alussa aloittanut Kyyjärven kunnassa uutena teknisenä johtajana. Elokuun ensimmäiset viikot ovat pyörähtäneet vauhdilla käyntiin merkittävimmissä uudis- ja kunnostuskohteissa. Uudella Nopolan koululla rakennus on juuri valmistunut koululaisille, Lintulahden pumppaamolla työt ovat parhaillaan menossa ja Kivirannassa ovat keittiönsaneeraustyöt tulossa työn alle.

Elokuun ensimmäisenä päivänä odottivat uudet mielenkiintoiset teknisen johtajan työt minua Kyyjärven teknisellä osastolla. Olen saanut usein kertoa, kuka olen ja mistä tulen. Olen tekniikan alan insinööri Haapa-ahon Kirsi ja tulen Alajärveltä. Paljon on tullut vastaan ensimmäisten viikkojen aikana ihania ihmisiä niin työpaikalla kuin kylänraitilla. Kelikin on ollut niin suotuisa, että olen tyttäreltäni lainaamallani pinkillä pyörällä päässyt liikkumaan nopeasti paikasta toiseen. Autolla kun siihen olisi kulunut enemmän aikaa. Pyöräillessäni olen tavannut myös kuntalaisia, mutta kaikkien nimiä en vielä muista, mutta uskon harjoituksen siinäkin tekevän aikaa mittaa mestarin.

Ensimmäiset kaksi viikkoa ovat täyttyneet monilla käytännön asioilla sekä merkittävillä rakennuskohteilla. Muun muassa Nopolan uuden koulun teknisen toimivuuden tarkastamisilla, viereisen liikuntahallin työmaalla sekä kunnan muihin julkisiin tiloihin tutustumalla. Näiden lisäksi Lintulahden pumppaamolle on juuri asennettu uudet pumput ja niiden tarvitsemat suuremmat sähköliittymät. Kyyjärven vuokra-asunnot Oy:n hallitus päätti siirtää toimitusjohtajuuden 15.8.2018 alkaen minulle. Paljon on uusia ihmisiä, taloyhtiöitä ja rakennuksia, joihin haluan tutustua tarkemmin syksyn aikana.

Voit vetäistä hihasta tai huikata Kirsi, niin vaihdetaan kuulumisia!

Kaunista syksynaikaa!

Kirsi Haapa-aho

    Aihealueen yhteistyöyritykset

    PJM Monituotanto Oy
    Rakennuspalvelu Lautanen
    Mediatili
    Kyyjärven Lämpö Oy
    Sähköveijarit
    Kodin Kattoturva Oy
    Sigma Trukit Oy
    OH-asennus Osmo Huhtala
    Töpseli ja roikka
    Soinin saneeraus
    Betset
    Tulostekniikka
    Sale Kyyjärvi
    Millespakka OY
    Yrityspalvelu Paju
    Juha Eteläkari