NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
Syksy saapuu!Syksy saapuu!

Syksy saapuu!

1.9.2018 Mari Autio/MLL

Vaikka elokuu taitaa virallisesti olla vielä kesäkuukausi, alkaa monella olla jo katse syksyssä. Niin myös MLL:n porukalla, sillä hallitus kokoontui syyskauden avauskokoukseen sunnuntaina 26.8. Pankille. Hallitus mm. kävi läpi uutta tietosuoja-asetusta, ideoi syksyn ja loppuvuoden toimintaa sekä keskusteli jäsenasioista.

Uusi koulu ja päiväkoti ovat aloittaneet toimintansa upouusissa tiloissa, siksi MLL haluaa muistaa oppilaita. Keväällä järjestetyn lipaskeräyksen tuotosta MLL lahjoitti 300 € oppilasviihtyvyyteen. Koululta kerrottiin että rahalla saadaan ostettua pelejä oppilaiden maun mukaisesti.


Kyyjärven MLL osallistuu myös Kyyjärvellä marraskuussa järjestettävään lastentapahtumaan maksamalla osan esiintyjien kustannuksista. Marraskuun alussa Kyyjärvelle lavalle nousevat suositut Mimi ja Kuku. Tapahtumasta tulossa myöhemmin lisäinfoa mutta päivämäärän 5.11.2018 voinee laittaa jo ylös kalentereihin.

Kyyjärven MLL:n jäsenmaksu on ollut jo vuosia sama, eli 25 €. Jäsenmaksun maksamalla saat MLL:n jäsenkortin jolla hyödyt mm. upeista jäseneduista niin paikallisesti kuin valtakunnallisesti. Lisäksi 4 kertaa vuodessa ilmestyvä Lapsemme-lehti pitää sisällään monenlaista tietoa ja ajankohtaista luettavaa lapsien ja perheiden asioihin liittyen. Jäsenmaksustahan 7,50 € jää Kyyjärven paikallisyhdistyksen käyttöön ja jäsenmaksuista saaduilla varoilla voimme olla mukana järjestämässä Kyyjärvellä mahdollisimman monipuolista ohjelmaa ja tempauksia lapsille ja perheille yhdessä muiden toimijoiden kanssa.

Tänä vuonna yhdistyksemme täytti 70 vuotta ja juhlavuoden tiimoilta monenlaista on jo järjestetty. Lisää on kuitenkin vielä tulossa! Jäsenillemme suunnattu jäsenilta on tulossa lokakuun alussa. Illassa tarjolla maittavaa syömistä ja muuta ohjelmaa. Tästäkin ilmoitusta vielä myöhemmin.

Muistathan maksaa jäsenmaksun tänäkin vuonna?

Aurinkoisia päiviä!