NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
Onnen Päivät Paletissa 21.-23.9.2018Onnen Päivät Paletissa 21.-23.9.2018

Onnen Päivät Paletissa 21.-23.9.2018

20.9.2018 Kyyjärven Paletin kauppiaat ry. Suvi Kantonen

Syksyn Onnen päiviä vietetään tulevana viikonloppuna taas Kauppakeskus Paletissa Kyyjärvellä. Samalla juhlitaan Kukka-ja Sisustuspuoti Rustiikin 10-vuotissynttäreitä. Hyviä , kunnon Onnen Päivät tarjouksia liikkeissä, sekä luvassa ainakin kakkukahvit makkaraa, aarteen etsimistä ja kahviarvontaa.

Paletin perinteeksi muodostuneet Onnen Päivät ovat jälleen viikonloppuna. Perjantaina Kukka-ja sisustuspuoti Rustiikki viettää 10-vuotissynttäreitään, joten liikkeessä on kakkukahvit ja kovia "kymppitarjouksia" juhlan kunniaksi. On mm. lyhtyjä, peittoja, tyynynpäällisiä ja 5 kpl callunoitakin kympillä. 

Lauantaina Paletin kauppiaat järjestävät makkaratarjoilun asiakkaille ja kannattaa kierrellä rauhassa tutustumassa liikkeiden Onnen Päivät tarjouksiin. Liikkeisiin on tullut jo paljon syksyn uutuuksia ja toki tarjouksissa on hyviä alennustuotteita myös.

Sunnuntaina jatketaan " aarteen etsinnän " merkeissä. Paletin kauppiaat piilottavat sunnuntaina liikkeisiinsä jokainen 5 kirjekuorta. Yksi kirje sisältää liikkeessä siis aina 30 euron lahjakortin ja neljässä kirjekuoressa on tieto jostakin tavarapalkinnosta. Löytäjä saa kassoilta sitten kirjekuorta vastaan palkinnon. 30 euron lahjakortteja on siis jaossa yhteensä 11 kpl , sekä tavarapalkintoja 44 kpl. 

Kaikki Paletissa Onnen päivien aikana käyneet voivat myös osallistua arvontaan jossa palkintona vuoden kahvit, eli 52 pakettia kahvia!

Tervetuloa viettämään mukavaa viikonloppua Kauppakeskus Palettiin, Kyyjärvelle!