NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
Kyyjärvi - Perho pyöräilyottelu 6.5-19.5!Kyyjärvi - Perho pyöräilyottelu 6.5-19.5!

Kyyjärvi - Perho pyöräilyottelu 6.5-19.5!

1.5.2019 Kyyjärven kunta / Liikuntatoimi / Niklas Vuorenmäki

Kyyjärvi - Perho pyöräilyottelu järjestetään taas perinteikkäästi toukokuussa 6.5 - 19.5 välisenä aikana. Kampanjalla kannustetaan kuntalaisia pyöräilemään ja ottamaan mittaa naapurikuntalaisista! Kuntalaisia kannustetaan myös osallistumaan valtakunnalliseen kilometrikisaan. Kilometrikisa 2019 poljetaan 1.5.-22.9.2019. Kisaan voi ilmoittautua koko kisan ajan.

Viime vuonna kyyjärveläiset polkivat yhteensä 11100 km, tarkoittaen 8,2 km/asukas! Eniten polkenut henkilö polki käsittämättömät 840 km!

Kyyjärvi-Perho pyöräilyottelu alkaa tänä vuonna 6.5.2019 ja päättyy 19.5.2019. Hyväksytty suoritus on vähintää 5km pyöräilyä päivässä. Suoritukset voi merkitä suorituskorttiin, joita on jaossa kirjastossa, Paletissa, kylätuvalla ja kunnanvirastolla. Voit myös pitää omaa kirjaa pyöräillyistä kilometreistä. Voit pyöräillä matkan missä vain. Muistathan käyttää pyöräilykypärä. Kilpailu on tarkoitettu kaikille kuntalaisille. 

Pyöräilykortti tulee palauttaa 24.5 mennessä kunnanvirastolle!

Palkinnot

Kampanjan pääpalkintoina arvotaan polkupyörä. Arvontaan pääsee 20 parasta molemmista kunnista. Lisäksi muita palkintoja kuten Paletin lahjakortteja arvotaan osallistujien kesken. 

Kilometrikisa

Kyyjärveläisiä kannustetaan myös osallistumaan valtakunnalliseen kilometrikisaan. Kilometrikilpailussa on ajatuksena luoda tunnukset osoitteessa www.kilometrikisa.fi ja kerryttää omalle kunnalle pyöräilykilometreja. Kuntasarjassa kisaavat kunnat. Kuntasarjaan ei myöskään tarvitse ilmoittautua erikseen: jokainen polkija, joka on tallentanut tiedon omasta henkilökohtaisesta kotikunnastaan omiin tietoihinsa, alkaa automaattisesti kartuttamaan myös oman kuntansa kilometrisaldoa. Tulokset saadaan jakamalla kunnan yhteenlasketut kilometrit kunnan asukasluvulla. 

Yläketju kireälle!

Terveisin
Kyyjärven kunta
Liikuntatoimi