NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)

KyKy SB - Uusi vuosi, samat kujeet!KyKy SB - Uusi vuosi, samat kujeet!

KyKy SB - Uusi vuosi, samat kujeet!

19.1.2020 Kyyjärven KyKy / KyKy SB / Niklas Vuorenmäki

Kauden toinen puolisko käynnistyi voitokkain merkein Ähtärin liikuntahallilla. Päätimme jatkaa siihen mihin viime vuoden puolella jäimme ja kahden voiton siivittämänä nousimme sarjan kärkeen. Seuraava turnaus 8.2 Alajärvellä, jossa luvassa todellinen tulikoe, kun vastassa on sarjan kovin vastus SC Alajärvi heidän kotiyleisön edessä. Tulkaahan paikaille kannustamaan ja ihmettelemään alajärvisten uutta monitoimihallia!

KyKy SB  7 - 3 SBS Paha

Ensimmäisessä ottelussa vastaan asettui SBS Paha. Ottelun alkuun lähdettiin ajamaan sisään hieman uutta pelitapaa. Peli oli omissa näpeissä heti alusta asti, vaikkei se tulostaululla vielä ensimmäisen erän päätyttyä näkynytkään. Toiseen erään vaihdettiin pelitapaa tutummaksi ja peli kahden erän jälkeen meille turvallisesti 4-1. Kolmas erä tuttua rymistelyä. Muutama ikävä loukkaantuminen Kyvyn jo entuudestaan harvaan vahvuuteen. Kaverin maalivahti piti numerot säädyllisinä 33 torjunnallaan. Meiltä hieman löysää puolustuspelaamista ja mustelmia pelättiin, mutta rutiinivoitto 7-3.

Ottelun MVP: Antton Noponen

KyKy SB 7 - 5 LaPo

"Sota ei yhtä miestä kaipaa, mutta kyllä siitä apua ois ollut." - Olisi voinut olla ottelun teema. ⁣

Päivän toisessa ottelussa vastaan asettui LaPo. Päivän ensimmäisen rymistelyn seurauksena yhden keltamustan soturin pelit oli taputeltu ja toisen soturin käsi saatiin tunnin tauon aikana parsittua siihen kuntoon, että hän pystyi toisenkin pelin pelaamaan. Ensimmäinen erä äärimmäisen varovaista tunnustelua molemmin puolin ja voisi jopa sanoa, että järkevää pelaamista molemmilta. Selvästi haettiin asetelmaa kumpi ottaa isännän roolin pelissä. Tasainen ja hyvä henkinen erä kaiken kaikkiaan 2-1 meille.⁣

Toiseen erään saatiin unelma alku ja johto kasvoi 3-1:een. Tämän jälkeen LaPo lisäsi kaasua ja myö jäimme täysin telineisiin. Ensimmäisen erän herrasmiesmäinen läpsyttely oli jäänyt päälle ja tulostaulu näytti 3-4 toisen erän päättyessä.⁣

Kolmanteen erään saatiin vielä jostain kaivattua omaan pelaamiseen tarvittavaa asennetta ja röyhkeyttä. Kolmas erä rymisteltiinkin päästä päähän ja tapahtumia riitti vähän siellä sun täällä. Maaleja tehtiin vuoronperään. Lopussa sorruttiin turhaan mussuttamiseen ja pelin tapahtumien annettiin mennä tunteisiin sillä seurauksella, että tilanteen ollessa 6-5 taisteltiin parhaillaan kolmen miehen alivoimalla, kun kaksi keltamustaa istui jäähyllä täysin ansaitusti ja vastustaja pelasi ilman maalivahtia. Koko päivän loistanut av-pelaaminen sai kuitenkin jatkoa ja 7-5 tyhjiin. Ja kyllä, fiilis joukkueen sisällä voitetun ottelun jälkeen oli kuin oltaisiin maailmanmestaruus voitettu.⁣

Summa summaarum: Ei sitä kauniiksi voi sanoa, mutta tehtiin tarvittava ja reagoitiin pelin vaatimalla tavalla ja täten kaksi pistettä kotia kannettavaksi. Taistelu on ohi tältä erää, mutta sota jatkuu 8.2 Alajärvellä sarjan kärkikamppailulla. Tulkaahan paikalle kannustamaan!