Kyyjärven verkkolehti | toukokuu 2009
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn EnglishBlogit

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Haravat heiluivat taas leikkikentällä

16.5 Sanna Honkonen

Kirkon vieressä olevan leikkikentän kevätsiivous on perinteisesti hoidettu talkoovoimin MLL:n porukalla. Tämän kevään talkoot pidettiin tiistaina 12.5 ja leikkialue saatiin siistittyä. Siivousporukka suoritti samalla myös leikkipuiston "tarkastuksen".

Tämän keväiset siivoustalkoot pidettiin vasta toukokuun toisella viikolla, sillä sadesäät keräsivät leikkikentälle lammikoita, joiden kuivumista piti odotella. Haravat heiluivat ja kottikärryt kärräsivät mennessään leihtiä ja tullessaa lapsia, kottikärryjen kyytiä olikin odotettu melkein enemmän kuin karusellin vinhaa pyöritystä.

Siivouksen yhteydessä tarkistettiin myös leikkipuiston ja välineiden kunto.  Hyvässä kunnossa olivat kiipeilyteline, keinu ja hiekkalaatikon kehikko, mutta siihen kaivataan lisää hiekkaa, samoin sitä toivottiin kiipeilytelineen ja keinujen alle. Hyvänä pidettiin myös sitä, että leikkipuistoon kohdistuvaa häiriötoimintaa tai ilkivaltaa ei ollut havaittavissa.

Vaarallisia tai huonossa kunnossa olevia leikkivälineitä olivat keinueläin, vauvankeinu ja kiikkulauta. Karusellin turvallisuudesta oltiin myös huolissaan. Leikkipaikalla on rajaava aita, mutta ei porttia. Pöydät ja penkit olivat myös huonossa kunnossa.

Tarkastuskaavake toimitetaan kuntaan ja seurakuntaan.