Kyyjärven verkkolehti | joulukuu 2006
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn EnglishBlogit

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Iso-Nopolan koulun joulujuhla

22.12.2006 Pirkko Kotanen

Iso-Nopolan koulun joulujuhlaa vietettiin torstaina 21.12.2006 Nopolan koulun juhlasalissa.

Ohjelma alkoi 8. luokan oppilaiden juontamana. 7. luokan oppilaat esittivät näytelmän: Tontut lääkärissä ja seuraavaksi laulettiin yhteislauluna "Kuulen joulun tulevan". Englantilaisia joulurunoja esittivät 9. luokan oppilaat Roosa-Maria, Petri, Senni ja Nilkas. 8. luokan oppilaat esittivät tanssiesityksen Petteri punakuono ja työt. Musiikkiesityksenä kuultiin bändikurssin esittämänä ja Olli Oikarin johdolla Avaruus ja 15.yö. Soolo-osan esittivät Heidi ja Amanda. Joulueuroviisuissa esiintyivät 7.-, 8.- ja 9.luokan oppilaita. Olipa mukaan eksynyt Krisse, Matti ja Teppo, Britney ja leikki - Juice. Voiton vei tietenkin leikki - Juice. Oli mukaan kerinnyt joulukiireiltään Lordikin. 

Maatalousaiheisen kirjoituskilpailun palkinnot kävi jakamassa Antti Tuukkanen. Ensimmäisen palkinnon voitti Annamari Immonen, toisen palkinnon Roosa-Maria Lautanen ja jaetun kolmannen Senni Mäntynen ja Jenni Pakka.

Ohjelma jatkui bändikurssin musiikkiesityksellä Joulumaa ja lauluosuuden esitti Elina. Matkalla Brysseliin- näytelmän esittivät 7. luokan oppilaat. Onneksi joulupukki tuli järkiinsä eikä sitten lähtenyt Brysseliin kilpailemaan oikean pukin asuinpaikasta. Seurakunnan terveiset juhlaan toi Olavi Vallivaara. Juhlan viimeisenä osuutena oli 9. luokan esittämä jouluevankeliumi. Rehtori kiitti oppilaita ja opettajia juhlan onnistumisesta ja runsaslukuista yleisöä juhlaan osallistumisesta.

"Kellot kaikuvat kaamoksen yössä, yhä vain hyörimme kiireessä, työssä. Hetkeksi vaivumme odotuksen valtaan tuttujen tuoksujen, kuusen ja maltan. Olkoon Joulunne juhlaa, rauhoittumista; tehty lämmöstä, herkuista, tunnelmista. Sydämet sykkiköön rakkauden kieltä, olkoon kotinne tulvillaan jouluista mieltä."

(Osa kuvista on otettu kenraaliharjoitusten aikana.)