EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn EnglishBlogit

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Halli tuloksia 21.3.09

22.3.2009

Kyvyltä kova kaksikko hallikisoissa.

Jenna-Mari Ja Valtteri menestyivät hyvin Keski-Suomen sisulisähalleissa 21.3.09 jotka pidettiin Hipposhallissa. Kyyjärven Kykyä edusti tehokas kaksikko kilpailuissa. Molemmilla oli kaksi lajia ja molemmista tuli myös mitali. Jenna-mari osallistui T15 sarjan 60m voittaen kisan 8.43 ajalla. Toinen laji oli T15 3-loikka siinä hän tuli hopealle 9,77 mittaisella hypyllä. Jenna -Mari oli kyllä paras Keski-suomalainen sillä voittaja edusti Tampereen Urheilijat -38 seuraa. Valtteri osallistui P10 sarjassa pituuteen pronssia 4,14 tuloksella. Tässä lajissa Valtteri oli paras keskisuomalainen sillä kaksi ensimmäistä olivat Asikkalasta ja Tampereelta. Toinen laji oli P10 kuula, hopeaa 6,82 tuloksella. Tässäkin Valtteri oli paras Keski-Suomalainen voittaja edusti Asikkalan Raikasta.