Kyyjärven verkkolehti | maaliskuu 2009
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn EnglishBlogit

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Vieraita Kokkolasta

14.3.2009 Tuula Härkönen/EL

Bussi toi täyden lastin iloisia eläkeläisiä Kokkolasta ti 10.3.

Kokkolan eläkkeensaajat on tänä vuonna käynyt jo Pietarsaaressa vierailulla ja nyt  oli vuorossa Kyyjärvi: ensimmäinen kohde Keski-Suomessa. Ilo meille!
Hyvän mielen lisäksi vieraat toivat pelit ja vehkeet: soitto soi ja laulu raikasi. Kokkolan yhdistyksellä on monenlaista toimintaa, kerhojakin parikymmentä. Senioritanssijat pyörähtelivät sujuvasti. Musiikkiharrastajat esittivät eri kokoonpanoissa laulua ja soittoa. Pienoisnäytelmä käsitteli elämän draamaa. Yhdistyksen puheenjohtaja Esko Hanhisalo toimi juontajana ja nauratti yleisöä vitseillä. Lopuksi tanssittiin oikean orkesterin tahdissa.

Aktiivinen osallistuminen lisää elämän halua ja jaksamista. Miten mukavalta laulaminen ja soittaminen kuulosti ja näytti!!! Tekijät nauttivat kuten kokijatkin.
Tällainen retkeilymuoto lienee vieraitten oma juttu: aamulla auto kiertää ottamassa porukkaa - lähtö oli ollut klo 8.30 - matka ja vierailujuhla ja kotona taisivat olla vasta iltasoiton aikaan. - Reissut virkistävät, joku tuumasi. Yhdistys rahoittaa matkansa arpajaisilla.
Kotasen Paavo, Kyyjärveltä kotoisin, oli yksi vieraista: - Ei ole enää Kyyjärvellä tanssilavaa. Tämän maamiesseuran talon toki muistan.
Hyvää jatkoa vieraillemme, toivottaa EL:n Kyyjärven yhdistys.

PS. EL:n Kyyjärven yhdistyksen jäsenet, vanhat ja uudet, muistattehan, että huomenna tiistaina 17.3.2009 klo 12 on  kevätkokous Kivirannassa.