Kyyjärven verkkolehti | huhtikuu 2009
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn EnglishBlogit

Sulkapalloturnaus nelinpelinä

Avoin nelinpeli (2 vs 2) sulkapalloturnaus pelataan su 26.4.2009 klo 11.00 alkaen liikuntahallilla.


Veteraanien EM - kisatMämmikourien sählyturnausPekka Rajala U-21 maajoukkueeseen

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Pekka Rajala U-21 maajoukkueeseen

6.4.2009 Hannu Kalliojärvi

Suomen nuorten maajoukkue U-21 pelaa Kuusamossa 17.-19. huhtikuuta MM-karsinta turnauksen.

Kuvassa maajoukkue valmentaja Pekka Lahtinen  haastattelee Rajalan Pekkaa. vasemmalla ekana J-P Tuikka , Jari Kantonen , sitten Rajala ja Lahtinen. Kuva otettu Himangalla ottelun tauolla pukukopissa, pelin voitti Kyky 1-3. 

Alajärven Ankkureiden kasvatti on pelannut kahtena viime kautena Kyyjärven Kyky-Betset joukkueen liberona miesten ykkössarjassa. Viime kesänä alkanut varusmiespalvelu päättyi vuoden vaihteessa ja Pekka palasi tammikkuussa Kyyjärven vahvuuteen. Suoritukset olivat sitä luokkaa että mies kutsuttiin leiritykseen Kuortaneelle. Hyvin sujuneet sarjapelit ja onnistuneet leiritykset toivat paikan maajoukkueeseen.  Maajoukkueen valmennuskaksikko Pekka Lahtinen ja Pertti Honkanen ovat saaneet nauttia Ankkureiden kasvattien suorituksista enemmänkin näitten lumien aikana.

Pläki Honkasen valmentamassa U-19 joukkueessa on pelannut Tommi Siirilä s.-93.
Rajalan Pekan paluu Kykyn riveihin nosti joukkueen suoraan säilymiseen ykkösessä, Peku antoi kyllä täyden tunnustuksen koko tiimille. ”Hienoa pelata tälläisten miesten kanssa, en olis uskonut miten helpoksi peli muuttuu kun viereen tulee Argon tasoinen yleispelaaja”
Pekan lisäksi Kykyn ulkolaiset vaihtuivat myös joululta, Argo Arak Virosta ja Saulius Astrauskas Liettuasta tukivat hyvin joukkuetta ja miehistö oli kuin uudesti syntynyt.

Maajoukkueen valmentajat muuten olivat tosissaan pelaaja kartoituksessaan. Tammikuussa Pekan suorituksia Lahtinen ja Honkanen saapuivat seuraamaan Himangalle, eikä turhaan !