Kyyjärven verkkolehti | joulukuu 2009
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn EnglishBlogit

Joulujuhlasta se joulu alkaa!

Tunnelmallinen sää, lumivalkea maa ja jouluiset Kumpulan koulun valot kutsuivat ihmisiä viettämään joulujuhlaa yhdessä. Hyvin oli taas kylien väet ja muualtakin lähteneet liikkeelle.


Hyvää ja Rauhallista Joulua!Saunakylän pvy:n joulujuhlaTaas on Joulujuhlan aika KumpulassaUimahallin joulukuu!Kirjasto ja kansalaisopistoLiikuntasali koulun käytössä

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Kunnanjohtaja Muukkonen ja kylätalkkari Pulkkinen tarjoavat ilotulituksen lapsiperheille

31.12.2009 Matti Muukkonen & Janne Pulkkinen

Paloaseman pihalla jytisee tänään klo 22

Kyyjärven kunnanjohtaja Matti Muukkonen ja Nopolan Kylätalkkarit osuuskunnan toiminnanvetäjä Janne Pulkkinen tarjoavat tänä iltana paloaseman pihalla ilotulituksen kaikkien kuntalaisten iloksi. Tempauksella halutaan erityisesti muistaa kunnan vähän pienempää väkeä, jonka vuoksi ilotulitusesitys aloitetaan jo kello 22.

Muukkonen ja Pulkkinen haluavat henkilökohtaisella tempauksella kiittää kaikkia kyyjärvisiä siitä tuesta, jonka kunnan kehittämis- ja elinkeinoväki ovat tänä vuonna saaneet osakseen. Kunnanjohtaja Muukkosen mukaan edelleen on tarpeen vaalia yhteisöllisyyttä, johon kunnassa on pyritty tänä vuonna jo muutenkin esimerkiksi koulunmaalaustalkoilla tai vaikeassa työllistymistilanteessa olleista huolenpitona. Pulkkisen mukaan ilotulitus on myös lähtölaukaus kunnan kehittämisvuodelle 2010, joka tulee sisältämään muun muassa uusien palvelujen tuomista kylälle, työllisyystilanteen parantamista ja Suomenselkämessut.

Kunnanjohtaja Muukkonen ja kylätalkkari-yritysleipuri Pulkkinen toivottavat kaikki kuntalaiset tervetulleeksi nauttimaan tähtisateesta taivaalla tänä iltana paloaseman pihalle kello 22.

Lisätietoja: Matti Muukkonen, matti.muukkonen@kyyjarvi.fi, 050-3522394 ja Janne Pulkkinen, janne.pulkkinen@kyyjarvi.fi, 044-4597077.