Kyyjärven verkkolehti | maaliskuu 2010
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn EnglishBlogitVasen valikko

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Get the Flash Player to see this player.

Katso lisäkuvat   

Mix-tapahtuman jälkitunnelmia

22.3.2010 Anssi Ohranen \Vapaasrk

Lapsien laululeikkejä, toimintapisteitä, naurua ja iloisia ilmeitä. Mistä oli kyse? No, tietenkin lasten Mix-tapahtumasta, joka järjestettiin nuopparilla 13.3.2010.

Niin, oli se ihana katsella lapsia laulamassa ja leikkimässä jo pyhäkoulusta tuttuja hengellisiä lauluja. Eikä se ilo siihen loppunut: oli monenlaista puuhapistettä ja toimintaa. Mukana oli näytelmää ja räppiäkin! Oli vielä lopuksi ISOT NYYTTÄRITKIN! Eipä siinä aika käynyt pitkäksi vanhemmallakaan ihmisellä, kun sitä touhua katseli.

Kuten kaikki toiminta, se vaatii niitä aktiivisia talkoolaisia, jotka jaksavat puurtaa tapahtuman eteen. Kiitos vielä kerran vastuullisille ja myös niille jotka kannoitte tapahtumaa rukouksin.

Oli kiva nähdä teitä lapset ja vanhemmatkin! Kiitos vanhemmat, kun toitte "pikkuisenne" yhteiseen tapahtumaan. Uskon ja toivon, että tulette mukaan myös ensi kerralla ja otatte kaveritkin mukaan yhteiseen "kivaan". Nimittäin ei tämä tähän lopu, vaan jatkoa jo suunnitellaan syksyksi! Minä haluan ainakin olla ensimmäisten mukana, etkös sinäkin :)