Kyyjärven verkkolehti | lokakuu 2010
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn EnglishBlogit

Harsunkankaan pururata ei ole moottoriajoneuvoja varten!

(yllä oleva henkilö ei liity tapaukseen)

Aiemmin täällä julkaistussa kirjoituksessa kirjoitettiin

toivottu "paikkoja käytetään tarkoituksen mukaisesti!" Ei valitettavasti kaikki ole sisäistäneet.

Sillä juuri kunnostettu pururata ja sen pinnassa olevat purut saavat kyytiä kun sitä kierretään mönkijöillä, kevytmoottoripyörillä sekä mopoilla.

PURURADALLA MOOTTORIAJONEUVOILLA AJO EHDOTTOMASTI KIELLETTY!



Susirajalta karhunnahka ja pisteet erin 0-3 (19-,17- ja 22- )HU-Kalajoen hiekkaa betonimyllyn rattaisiinKyky-Betset avasi kautensa voittamalla NaPan

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

HU-Kalajoen hiekkaa betonimyllyn rattaisiin

18.10.2010 KyKy/Lentopallo Hannu/Marko

Kotiavaus tarjosi hyvää viihdettä niin salissa, kuin Netti-TV kotikatsomoissa...

HU-Kalajoki kuittasi illan päätteeksi mukaansa pisteet erin 2-3 (24-26)(20-25)(25-11)(25-19)(12-15)

Kyky-Betset nousi kahden hävityn erän jälkeen sillasta ja osoitti taistelu tahtonsa. Kolmanteen erään keskariksi vaihdettu konkari Janne Peltokangas nappasi yksin puhelinkoppiin HU:n hakkurin. Sitten alkoi Toholammin miehen syöttö koulu, 10 pinnaa samalla vuorolla on kohtuullinen suoritus.

Siitä mentiin aina viidenteen erään asti betonimiesten määrätessä tahdin. Nitro erään HU:n kokenut valmentaja Esa Lauri pyöräytti rotaatiota puolikieppiä ja taktiikka puri, pisteet Kalajoelle. Torjunnalla napatut pisteet riittivät erän voittoon ja Arto Rautio sai mieluisat muistot galleriaansa.

Ottelussa nähtiin hakkureiden kisailua pistekuninkuudesta ja siinä taisi Madis viedä paremmuuden. Molempien joukkueiden esitykset olivat lupaavia jatkoa ajatellen. Betonimiesten tavoite on taaskin suora säilyminen. HU paljasti myös realistisen tavoitteen sijat 4-7.

Kyky-Betset esitti runsaslukuiselle yleisölle uusia pelaajiaan. Tomi Mäki pelasi ensimmäiset kaksi erää rohkeasti keskellä ja saa olla urakkaansa tyytyväinen. Hakkuri Madis Järveots paukutti itsensä Nopolan yleisön sydämmiin. Argo hoiteli vastaanottoa Olegin ja serkukset Huttunen & Paananen yhtiön avustuksella.

Paikalla yleisöä reilut kaksisataa ja Netti-TV:n latauksia 219! Kiitos joukkueelle ja yleisölle hienosta taistelusta. Betonimiehistö jatkaa seikkailujaan Kontiolahdella ensi viikonloppuna.

Metsurin viesti nr.2. "Kyllä ajoitte kaverit mopolla lujaa, lopussa meni kevari ohi" !